KARLEUŠA ZATEKLA OCA SA LJUBAVNICOM! Jelena o bolnoj TRAUMI iz detinjstva i teškom odrastanju u SIROMAŠTVU!

Autor:

Zabava

16.12.2023

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena otkrila da su se njeni roditelji razveli nakon što je Divni saopštila da je oca Dragana zatekla sa ljubavnicom!

KARLEUŠA ZATEKLA OCA SA LJUBAVNICOM! Jelena o bolnoj TRAUMI iz detinjstva i teškom odrastanju u SIROMAŠTVU!

Foto: ST/Nebojša Mandić, ATAImages

Popularna pevačica Jelena Karleuša prisetila se svog odrastanja, te otkrila do sada nepoznate detalje javnosti. Kako je ispričala, nije bila srećna devojčica, a kad sebe pogleda na slikama iz tog perioda, vidi koliko je tužna.

- Nisam bila srećna devojčica. Kada vidim sebe na slikama uvek sam tužna i zamišljena. Mnogo sam rano počela da razmišljam i da shvatam neke stvari. Moji roditelji su imali buran brak. Porodica i taj haos su me opterećivali.

Republika

Foto: instagram.com/divnakarleusa

Divna i Jelena Karleuša

Veliki trag na nju ostavio je razvod njenih roditelja, Divne i Dragana Karleuše.

- Doživeli smo jednu veliku tragediju. Otac moje majke bio je pilot i on i njegov brat. Neverovatna slučajnost se dogodila 1967. godine, kada su u roku u od sat vremena obojica poginuli u dva različita aviona. Moj deda je vozio vojni avion, a njegov brat inžinjere da grade Đerdap. Moja baka je to loše podnela, Divna je imala devet godina, a tetka tri meseca. Baka više nikad nije bila ista, imala je strahove, a ja sam provela detinjstvo sa njom. Na primer, svaku za svaku Novu godinu morala sam da budem ispod kreveta kad krenu petarde jer je baka mislila da će neko da nas ubije. 

Jelena je oca zatekla sa ljubavnicom kad je imala samo šest godina, a onda je to prenela Divni.

Oca pamtim kao ženskaroša. Razveli su se jer sam ga sa šest godina uhvatila u prevari. Uhvatila sam ga na Adi, gde on ima splav i gde je "petljao" sa nekom devojkom. Meni se to nije svidelo. Uvek sam bila mamina ćerka. Kada sam ga uhvatila, čekala sam da me dovede kući, gde sam sa vrata progovorila. On je negodovao. Govorio je: "Nisam te prevario!". Ali, moja mama je istakla da tako nešto dete ne može da izmisli. Razvod je bio neminovan. Nisu se slagali - rekla je Jelena za "Informer", pa dodala da se danas kaje zbog toga što je uradila, ali da su njeni roditelji ostali u odličnim odnosima i posle razvoda.

Republika

Foto: instagram.com/karleusastar

Dragan i Jelena Karleuša

Zbog Divninog zanimanja, koja je bila poznati novinar, upoznala je mnoge pevača, a najbolje pamti susret sa Lepom Brenom.

- Ja sam dete iz skromne porodice. Novinari nisu mnogo zarađivali, a Divna je bila honorarac. Bilo je to mnogo teško vreme. Moja majka je bila previše ponosna da traži od tate, a on se nije preterano trudio da nešto pruža. Nikada mu nisam ni govorila da nešto nemam da obučem ili da mi treba. Sećam se jedne situacije. Ja inače mnogo volim luk, a tada sam baš došla iz škole, bila sam dete. Divna je bila na radiju, a u frižideru nije bilo ničega. Otvaram ga, a unutra jedna glavica crnog luka. Ja sam to pojela i pomislila sam: "Kakve sam sreće? Ima baš crnog luka kog toliko volim". Pojela sam ga, obožavam luk - rekla je Jelena Karleuša za gorepomenuti medij.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading