OVAJ NADIMAK JE MARIJA ŠERIFOVIĆ DALA SINU: Pevačica ovim potezom raznežila sve!

Autor:

Zabava

28.12.2023

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podelila intimne trenutke i otkrila kako tepa sinu!

OVAJ NADIMAK JE MARIJA ŠERIFOVIĆ DALA SINU: Pevačica ovim potezom raznežila sve!

Foto: youtube.com/Marija Serifovic

Pevačica Marija Šerifović nedavno je dovela svog sina Maria iz Amerike u Beograd, gde su dvoje, a javnost je s nestrpljenjem pratila njihov povratak u Srbiju.

Nakon dolaska u Beograd, Marija i Mario su se smestili u pevačicin stan na Beogradu na vodi, koji je postao Mariov novi dom. Ovaj prelepo uređen prostor pruža udobnost i luksuz, prilagođen potrebama njih dvoje.

Marija Šerifović je nedavno objavila pesmu posvećenu svom sinu, što je izazvalo veliku pažnju javnosti. Ova emotivna gesta pokazuje koliko je Marija posvećena svom sinu i koliko joj znači njihov odnos.


U vlogu koji je objavila na platformi YouTube, Marija je podelila intimne trenutke sa svojim sinom. Tepajući mu i nazivajući ga "Super Mario" kao lik iz popularne igrice, Marija je pokazala svoju nežnu stranu i ljubav prema svom sinu. Takođe, u vlogu se mogu čuti i šaljive rasprave između Marije i njene majke Verice o tome ko će više vremena provoditi sa malim Mariom.
Republika

Foto: instagram.com/serifovic

Marija Šerifović

Inače, Mario rođen 2. decembra 2023. godine putem surogat majke na klinici u Los Anđelesu. Ova neobična okolnost dodatno je privukla pažnju javnosti i izazvala različite reakcije. Marija Šerifović je istakla da je njen sin jedini i zakonski roditelj, čime je naglasila svoju posvećenost i ljubav prema njemu.

Nakon dolaska u Beograd, Marija Šerifović je započela novu životnu etapu sa svojim sinom, pružajući mu ljubav, pažnju i podršku. Javnost sa nestrpljenjem i saosećanjem prati ovaj emotivan trenutak u pevačicinom životu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading