MARIJI ŠERIFOVIĆ SE SKLOPILE SVE KOCKICE: Evo kako joj je sin Mario KOMPLETIRAO život! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.12.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica poslednjom objavom na Instagramu jasno stavila do znanja kako se oseća!

MARIJI ŠERIFOVIĆ SE SKLOPILE SVE KOCKICE: Evo kako joj je sin Mario KOMPLETIRAO život! (FOTO)

Foto: E-stock foto Caslav Vukojicic, Shutterstock

Pop zvezda Marija Šerifović je 2. decembra dobila sina uz pomoć surogat majke. Njen naslednik Mario došao je na svet u Los Anđelesu, a pevačica je prekjuče na društvenoj mreži Instagram otkrila da je mezimcu posvetila pesmu "Dolazi ljubav".

Republika

Foto: MIOMIR MILIĆ, instagram

Mario i Marija Šerifović

- Moj spokoj je dobio lice. Muzika je uvek bila moj jedini način da objasnim sebe, da podelim komad svoje duše. Pesmu "Dolazi ljubav" - pisala sam zajedno sa autorima Njemu, dok sam ga čekala i sanjala - započela je Marija, pa nastavila:

- Zato je danas delim sa svima vama, da uz nju sanjate sve oni koji vama donose ljubav i spokoj. Moja Ljubav je došla - ime joj je Mario. Sine moj, ovo je prvi poklon za tebe. S ljubavlju, M - dopisala je pevačica i stavila emotikon belog srca.

Marija je ranije otkrila da je više puta i sama pokušala da se ostvari kao majka i da joj je ispunjena najveća želja. Koliko je srećna što je dobila dete, govori i njena poslednja objava na društvenoj mreži Instagram.

Naime, Šerifovićeva je objavila snimak na svom storiju na gorepomenutoj mreži, na kom se četiri deliće puzli spajaju i formiraju celinu. Ovim je jasno stavila do znanja da su joj se "spojila sve kockice" i da je njen život sada kompletan, kao i da je Mario delić koji je falio.

Republika

Foto: instagram.com/serifovic

Poslednja objava Marije Šerifović

Inače, nedavno se obratila pratiocima na istoj društvenoj mreži, te otkrila da će se nakon turneje povući iz javnosti.

- Dobri ljudi, želim vam dobar dan gde god da se nalazite i šta god da radite. Pošto je ovo moje prvo obraćanje ovako putem "storija", želim svima vama da zahvalim na prelepim porukama! Sve je zatrpano i prepuno ljubavi i verujte mi da to možemo da osetimo i beba i ja. Moje škorpijsko srce prima previše ljubavi ovih dana, tako da meni treba vremena da sve to negde procesuiram, a onda sam i sigurna da će se ukazati prilika kada ću o svemu ovome moći daleko duže i ozbiljnije da govorim. Za početak, želim svima da  beskrajno zahvalim na ljubavi koju nam šaljete. Sada po celu noć ne spavam, samo mućkam mleko, ali verujte mi da sam puna energije i s malo sna! Eto, čisto da imate sliku toga koliko mi sve ovo prija i koliko sam čekala da se desi - istakla je pevačica. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading