RASPRODAJA U HUMSKOJ! Partizan ostaje bez POLA TIMA! Evo ko je na TRANSFER listi! Njega TRAŽI slavni Hrvat!

Autor:

Sport

23.12.2023

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spremaju se drastične promene u igračkom kadru crno-belih.

RASPRODAJA U HUMSKOJ! Partizan ostaje bez POLA TIMA! Evo ko je na TRANSFER listi! Njega TRAŽI slavni Hrvat!

Foto: Starsport

Partizan je uspeo da pobedom u 171. Večitom derbiju nad Crvenom zvezdom osvoji jesenju titulu i prolećne okršaje sačeka na liderskoj poziciji.

Ipak, uprkos dobrim rezultatima, u taboru crno-belih najavljene su velike promene u igračkom kadru, pa bi nekolicina prvotimaca mogla da promeni sredinu tokom zimske pauze.

Najveće interesovanje vlada za Mateusa Saldanju, najboljeg strelca tima u svojim redovima žele švedski Malme i turski velikan Bešiktaš, o čemu smo već pisali, ali uprava Partizana tvrdi da sjajni Brazilac neće do kraja prvenstva otići iz Duljajevog tima.

Republika

Foto: Starsport

Mateus Saldanja

Ipak, sve je izvesnije da će drugi napadač, mladi Samed Baždar ove zime napustiti Humsku, jer ga je "parni valjak" stavio na transfer listu. Ranije je mladi Pazarac bio na meti Juventusa, Fenerbahčea i Volfzburga, međutim, posle toga je izgubio mesto u timu i sa veoma malom minutažom postao nezanimljiv evropskim moćnicima.

Foto: Starsport

Samed Baždar

Na izlaznim vratima nalazi se i Kvinsi Menig, jer osim što je Holanđanin imao sezonu za zaborav, sukobio se tokom utakmice protiv Spartaka u Subotici, sa stručnjakom Partizana Igorom Duljajem, te je rastanak na kraju jeseni došao kao logično rešenje.

Republika

Foto: Starsport

Kristijan Belić

Prema rečima trenera "parnog valjka" i za Kristijana Belića vlada ogromno interesovanje, posle sjajnih partija. Naime, legendarni hrvatski reprezentativac i direktor ukrajinskog Šahtjora Darijo Srna gledao je večiti derbi u Humskoj i upisao bivšeg vezistu Čukaričkog:

- Postoji interesovanje za njega. Ne mogu da kažem da li ima ponudu. On je jedan od igrača uz Saldanju i Nedeljkovića iz Zvezde, koji je zapisan u tefteru Darija Srne - rekao je Duljaj za "Žurnal".

Foto: Starsport

Siniša Saničanin

Poslednji koji bi mogao da ode iz Partizana je Siniša Saničanin. Reprezentativac BiH nije partijama ulio poverenje stručnom štabu i upravi, pa će i u slučaju da stigne dobra ponuda za njega, klub iz Humske biti voljan da mu da odrešene ruke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading