''VIDELI STE TO? MALO ME STRAH DA GLEDAM!'' U trenutku dok su snimali Bajdenov avion, pojavljuje se niotkud neidentifikovana letelica i izaziva paniku! (VIDEO)

Autor:

Svet

23.12.2023

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Piter Solorcano, voditelj popularnog Jutjub kanala LA Flights, zabeležio je neobičan trenutak dok je pratio let predsedničkog aviona Džoa Bajdena koji se kretao ka Los Anđelesu. Na snimku koji je objavljen na kanalu, pored uobičajenih prizora aviona i vazdušnog tankanja, pojavljuje se misteriozna bela kugla koja je primećena ne samo jednom, već čak tri puta tokom leta.

''VIDELI STE TO? MALO ME STRAH DA GLEDAM!'' U trenutku dok su snimali Bajdenov avion, pojavljuje se niotkud neidentifikovana letelica i izaziva paniku! (VIDEO)

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@L.A.FLIGHTS

Prvi put je misteriozna letelica primećena u 10.18 sati, krećući se u suprotnom smeru od predsedničkog aviona. Brat Pitera, Džošua, je odmah primetio neobičnost situacije i izrazio svoje sumnje na snimku.

- Videli ste to? Imamo nešto što leti na putu. Nisam siguran šta bi to moglo da bude - rekao je Džošua.

Misteriozna letelica se pojavljuje ponovo nekoliko minuta kasnije, a treći put u 11.08 sati. Ovaj niz pojava izazvao je zabrinutost kod braće Solorcano.

- Malo me strah da gledam. Nisam siguran što to može da bude. Može li da bude balon? - pitao se Džošua.

Mik Vest, poznati istraživač NLO, pregledao je snimak i izneo svoje mišljenje da je najverovatnije reč o balonu. Vest je objasnio da prividno kretanje na snimku može biti iluzija uzrokovana blizinom balona kameri, dok avion brzo leti u pozadini.

- Izgleda kao balon i kreće se kao balon - izjavio je Vest za Dejli mejl.

Pentagonova kancelarija za istraživanje NLO leteLica identifikovala je više od 500 vojnih susreta s letelicama od 2004. godine, dok je Pentagonova kancelarija za rešavanje anomalija na svim domenama (AARO) često objašnjavala da su mnogi od tih susreta rezultat prirodnih pojava kao što su bespilotne letelice ili meteorološki baloni.

NASA takođe naglašava da nema uverljivih dokaza koji bi potvrdili da su izveštaji o NLO-ima vanzemaljskog porekla.

Misterija iznad predsedničkog aviona ostaje otvorena za sada, ali spekulacije se šire dok istraživači pokušavaju razjasniti ovu neobičnu pojavu na nebu iznad Los Anđelesa, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading