PROFESORI SE HVATALI ZA GLAVE, DRUGARI PLAKALI, A KAMERE SU SVE SNIMILE: U ovoj školi izbilo je 10 TUČA za jedan dan!

Autor:

Svet

21.12.2023

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obezbeđenje, ali i školski policajac nisu znali više gde pre da intervenišu

PROFESORI SE HVATALI ZA GLAVE, DRUGARI PLAKALI, A KAMERE SU SVE SNIMILE: U ovoj školi izbilo je 10 TUČA za jedan dan!

Foto: Instagram / flowersspampage

Policija okruga Princ Džordž u američkoj državi Merilend imala je u utorak pune ruke posla u srednjoj školi “Čarls Herbert Flauers”.

Direktor škole, ali i ostali zaposleni prijavljivali su redom tokom obe smene da se učenici tuku po hodnicima.

Policija je na kraju dana saopštila da je provereno i ustanovljeno da se u toku 12 sati u školi dogodilo ni manje ni više nego okruglo 10 tuča!

Na snimcima koji su procurili po društvenim mrežama vidi se kako obezbeđenje, lokalni policajac ali i školski pedagozi pokušavaju da razdvoje zaraćene strane, učenike koji su se valjali po podu učionica i hodnika u želji da se na život i smrt obračunaju.

U tri navrata tuče su prerasle u masovne makljaže između odeljenja istog razreda, pa je bilo nemoguće sprečiti krvoproliće.

“Njihove drugarice su vrištale, neke su zvale i same roditelje i policiju, dok su se par profesora hvatali za glave. Nisu znali kako da reaguju”, rekla je jedna od učenica za televizijsku stanicu DC Now.

Posle “crnog utorka” kako su meštani prozvali taj dan u okrugu, predstavnici zaposlenih u školi poslali su dopis gradskim vlastima u kojem traže veću nadležnost za obezbeđenje i uvođenje više policajaca u školi.

“Razumemo da su deca u tim godinama kada misle da će pesnicama neke nesporazume bolje rešavati, ali neke mere su neophodne. Ovo što se dogodilo u utorak nije bilo normalno, da imate 10 sukoba za jedan dan. To se više neće tolerisati. Mi te učenike moramo da naučimo nečemu. Svi zajedno”, napisali su zaposleni u školi.

Republika

Foto: Instagram / flowersspampage

Nije se znalo više ko se s kim tuče po školi

Agnes Kelon, majka jednog od učenika koji je napadnut tokom “crnog utorka” u školi, izjavila je da je veoma zabrinuta za njegovu bezbednost unutar ustanove.

“Ovo je tužno i poražavajuće. Nikad nisam želela i neću ni želeti da mi sin bude deo nikakvih bandi i da se tuče po školi. A morao je da se brani. Šta ako neko od njih završi u bolnici, slomi ruku ili nogu, ili bude ubijen? A vi ste za to vreme na poslu i mislite da je sve u redu i da škola vodi računa o deci. Ovo je veoma zabrinjavajuće”, rekla je Kelonova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading