DOŠAO U BOLNICU, PA IZVADIO PIŠTOLJ I POČEO DA PUCA: Jedna osoba teško ranjena, otkriven i bizaran razlog zašto je došlo do UŽASA

Autor:

Svet

22.12.2023

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičen je dvadesetsedmogodišnji muškarac koji u incidentu nije povređen

DOŠAO U BOLNICU, PA IZVADIO PIŠTOLJ I POČEO DA PUCA: Jedna osoba teško ranjena, otkriven i bizaran razlog zašto je došlo do UŽASA

Foto: Tanjug/AP

Jedna osoba teško je ranjena u bolnici Čipenam u američkoj saveznoj državi Virdžiniji kada je neidentifikovani muškarac počeo iznenada da puca.

Muškarac je došao na psihijatrijsku procenu u bolnicu kada je odlučio da se osveti svima oko sebe zbog ko zna čega i umalo se dogodila tragedija.

Šef policije Ričmonda Rik Edvards rekao je novinarima da je poziv policiji stigao jutros oko 4.00 po lokalnom vremenu, kada su se čuli pucnji u bolnici.

Policajci koji su došli u bolnicu pronašli su muškarca sa teškim prostrelnim ranama, ali njegov život nije ugrožen.

Edvards je otkrio da je policajac iz obližnjeg Česterfilda, koji se slučajno zatekao u bolnici, uzvratio paljbu tokom incidenta, ali da osumnjičeni nije povređen.

Osumnjičeni 27-godišnji muškarac iz grada Glen Alen u Virdžiniji predao se i odveden je u pritvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading