INVAZIJA VANZEMALJACA: Američka vojska objavila plan za praćenje NLO-A! Susreti sa bićima iz svemira SVAKODNEVNI

Autor:

Svet

30.11.2023

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američke svemirske snage objavile su plan za identifikaciju i praćenje “anomalnih” NLO pojava. Ogranak Pentagona zadužen za zaštitu Amerike od pretnji iz svemira, lokalnih i galaktičkih, detektovao je hiljade NLO-a u Zemljinoj orbiti.

INVAZIJA VANZEMALJACA: Američka vojska objavila plan za praćenje NLO-A! Susreti sa bićima iz svemira SVAKODNEVNI

Foto: Profimedia

Američka svemirska sila, najnovija vojna grana Amerike koju je 2019. godine stvorio predsednik Tramp, ovog meseca je obavestila osoblje da su viđenja toliko redovna da “ometaju identifikaciju pretnji”, osnovnu misiju grane.

Iako će se mnoga od viđenja pokazati kao ljudski svemirski otpad i “prirodni otpad” poput meteoroida, američki strani protivnici nastavljaju da lansiraju špijunske satelite, poput novog Malligyong-1 Severne Koreje, i druge tajne orbitalne platforme.

Nova briga koju je Svemirska sila primetila: rizik od pretećih svemirskih letelica skrivenih u velikom nepraćenom području između Zemlje i Meseca, nazvanom “cislunarni” orbita.

U svom novom izveštaju, objavljenom ovog meseca, rukovodstvo Svemirske sile naglasilo je važnost pronalaženja ovih ozbiljnih “pretnji” među običnim “opasnostima” poput svemirskog otpada.

Ali vojna grana je takođe ušla u značajan detalj o čudnijoj, novoj kategoriji potencijalnih “opasnosti i pretnji” koje se ispituju.

Američka svemirska sila, najnovija vojna grana Amerike koju je 2019. godine stvorio predsednik Tramp, ovog meseca je obavestila osoblje da su “abnormalne opservacije” u svemiru sveprisutan problem koji “ometaju identifikaciju pretnji”, osnovnu misiju grane +7 Pogledajte galeriju Američka svemirska sila, najnovija vojna grana Amerike koju je 2019. godine stvorio predsednik Tramp, ovog meseca je obavestila osoblje da su “abnormalne opservacije” u svemiru sveprisutan problem koji “ometaju identifikaciju pretnji”, osnovnu misiju grane

Svemirska sila se nada da će “razlikovati izvore anomalija svemirskih letelica u podršci rešavanju anomalija, oporavku i proceni svemirskog napada”. Od stvaranja grane 2019. godine, broj NLO “nepoznanica” u Zemljinoj orbiti skočio je na hiljade (iznad) +7 Pogledajte galeriju Svemirska sila se nada da će “razlikovati izvore anomalija svemirskih letelica u podršci rešavanju anomalija, oporavku i proceni svemirskog napada”. Od stvaranja grane 2019. godine, broj NLO “nepoznanica” u Zemljinoj orbiti skočio je na hiljade (iznad)

Bivši radnik Apple-a pokazuje iPhone hakove koje skoro niko ne koristi 18.7k gleda sada Mandat Svemirske sile “da brzo identifikuje i reaguje na pretnje i opasnosti”, primetio je dokument strategije, takođe uključuje “objekte koji pokazuju abnormalne opservacije i obrasce života i ne mogu [biti] povezani sa bilo kojim vlasnikom ili mestom porekla”.

DailyMail.com se obratio STARCOM-u, Komandi za obuku i spremnost Svemirske sile koja je objavila novi dokument, za detaljno pojašnjenje njegovog tačnog značenja pojmova “abnormalne opservacije” i “obrasci života”.

U poslednjim godinama, zvaničnici Pentagona zaduženi za istraživanje slučajeva NLO-a, uključujući sada poznate upade Tic Tac iz 2004. godine, usredsredili su svoju pažnju na “pet opservacija” koje kažu da su jedinstvene karakteristike ozbiljnih neobjašnjenih fenomena.

“Neidentifikovane vazdušne pojave” ili UAP koje proveravaju ove “opservacije” čini se da prikazuju ili jedno ili sve od sledećeg: (1.) ponašanje koje prkosi gravitaciji, (2.) jezivo niska opservabilnost na radaru ili drugom senzoru

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading