KOSTA KECMANOVIĆ JE DECU GAĐAO U GLAVU I SRCE: Svedočenje oca Andrije Čikića ledi krv u ŽILAMA: Deca su bila žive mete

Autor:

Hronika

28.12.2023

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Višem sudu roditelji ubijene dece svedoče protiv porodice Kecmanović.

KOSTA KECMANOVIĆ JE DECU GAĐAO U GLAVU I SRCE: Svedočenje oca Andrije Čikića ledi krv u ŽILAMA: Deca su bila žive mete

Foto: ST/Nemanja Pančić, Privatna arhiva

Svedočenjem roditelja Ane Božović, devojčice koja je 3. maja ubijena u OŠ "Vladislav Ribnikar" sa još 8 svojih drugara i čuvarem, nastavljeno je suđenje Miljani, Vladimiru i Kosti Kecmanoviću.

Nakon potresnih svedočenja Ninele Radičević i Ivana Božića, govorili su i Suzana i Miloš Čikić, sve vreme plačući.

Miloš Čikić je istakao da je jezivo koliko je Kosta Kecmanović bio precizan, ali i da ništa potresnije nije video u životu od slike dece iz učionice nakon masakra.

- Gledajući slike shvatili smo da je Andrija uspeo da izbegne prvi metak koji je završio u njegovoj jakni i stolici, ali nije drugi koji ga je pogodio u nogu i treći koji je prošao kroz ruku i srce. Gledajući te fotografije, shvatili smo da je Kosta gađao u glavu i u srce. Ta preciznost je stravična. Možda je strašno što ću ovako reći, ali to su bile pokretne mete i za to je potreban ogroman trening - kazao je.

Čije venčanje da čekamo?

Veoma je bilo teško slušati i majku Suzanu Čikić koja je grcajući u suzama pričala o svom sinu jedincu.

Nema više ćao mama, moram da ti ispričam sta je bilo u školi. Nemamo više razlog da živimo. Čemu da se nadamo. Čije venčanje da čekamo - rekla je Suzana.

Razneo je srce mog sina Andrije, a hladan mi je odgovorio da zna da ga je ubio. Rekao mi je da je njegov kriterijum za ubijanje bio da su deca okej. Policiji je rekao da nije bio ljut ni na koga.

Podsećamo, u Višem sudu u Beogradu počelo je suđenje svedočenjem oštećenih nastavi suđenje u parničnom postupku protiv porodice Kecmanović - majke, oca i dečaka, koji je 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devet vršnjaka i čuvara i ranio još šest osoba.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Djolea

29.12.2023 03:17

Streljati malog odvratnog monstruma!!!! Pos hitno