OGLASIO SE MUP POVODOM SMRTI BRATA UBICE MALE DANKE! Ovo su najnovije informacije!

Autor:

Hronika

11.05.2024

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće preduzete mere!

OGLASIO SE MUP POVODOM SMRTI BRATA UBICE MALE DANKE! Ovo su najnovije informacije!

Foto: ST/Dragan Kadić, Društvene mreže

MUP se oglasio povodom pojedinih spekulacija o smrti osumnjičenog u slučaju ubistva male Danke. Prenosimo saopštenje:

"Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora unutrašnje kontrole, p nalogu Višeg javnog tužilaštva prikupljaju informacije i utvrđuju činjenice i okolnosti pod kojim je u Policijskoj upravi u Boru preminuo D. D. osumnjičen u slučaju ubistva male Danke.

Policijski službenici tokom navedenog postupka, postupaju u potpunosti u skladu sa zakonom i svojim ovlašćenjima.

Ukoliko bude ustanovljeno da je bilo zloupotreba i prekoračenja ovlašćenja prilikom postupanja prema preminulim D. D., Sektor unutrašnje kontrole pokrenuće odgovarajuće zakonske mere protiv onih koji su prekršili zakon i policijsku etiku, a javnost će o tome biti blagovremeno obaveštena.

Naslovi koji su se pojavili u pojedinim tabloidima su tendenciozni i netačni i imaju za cilj vršenje pritiska na pripadnike MUP-a koji svoj posao rade profesionalno i u skladu sa zakonom."

Da podsetimo, Danka Ilić je ubijena 26.marta ove godine. Za taj zločin osumnjičeni su Dejan Dragijević i Srđan Janković. Oni su upućeni na psihijatrijsko veštačenje u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu.

Dejanov brat, Dalibor Dragijević je uhapšen zbog sumnje da je pomagao bratu da se reši tela Danke Ilić. Njemu je nakon hapšenja određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega je preminuo u policijskoj stanici u Boru.

U pritvoru se nalazi i Dejanov i Daliborov otac Rade Dragijević.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading