SALDANJA NE IDE NI U FRANCUSKU NI U TURSKU! Partizan NE DA svoju "zlatnu koku"!

Autor:

Sport

24.05.2024

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli su za sada odlučni.

SALDANJA NE IDE NI U FRANCUSKU NI U TURSKU! Partizan NE DA svoju "zlatnu koku"!

Foto: Starsport

Mateus Saldanja ne sme da napusti Partizan pre kraja evropskih kvalifikacija

Na nedavnom sastanku u Humskoj, doneta je odluka da brazilski napadač, Mateus Saldanja, ne sme da napusti Partizan pre završetka evropskih kvalifikacija. Ova odluka postavlja pitanje šta će se dogoditi ukoliko stigne neodoljiva ponuda za Brazilca.

Interesovanje za Saldanju: Ponuda od 8.000.000 evra odbijena

Interesovanje za Saldanju seže širom Evrope, a nedavno svedočenje turskog novinara Jagiza Sabunčoglua dodaje složenost ovom pitanju. Pojavljivanje centarfora Partizana u Istanbulu, gde je prisustvovao derbiju između Galatasaraja i Fenerbahčea, podstaklo je spekulacije o interesovanju turskih klubova za brazilskog napadača. Međutim, Sabunčoglu tvrdi da Saldanjin agent nije došao u Istanbul da pregovara o transferu, već da su razgovarali o zvaničnoj ponudi koju je Partizan odbio.

- Sreo sam se sa Saldanjinim predstavnikom. Rekao mi je da nisu došli u Istanbul da pregovaraju o transferu i da je Lil poslao zvaničnu ponudu od 8.000.000 evra koju je Partizan odbio. Otkrio je i da su za napadača zainteresovani i Everton i Sporting – rekao je novinar.

Podsetimo, Partizan je obezbedio drugo mesto u Superligi i kvalifikacije za Ligu šampiona, pa će poslednji meč sa Radničkim biti bez takmičarskog značaja. Ipak, crno-beli će biti značajno oslabljeni neigranjem Saldanje, Kalulua i vrlo moguće Zahida. Ovo će pružiti priliku Nađu da isproba neke nove taktike i igrače, kao i da odmori ključne fudbalere pred narednu sezonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading