MAJKA OSUMNJIČENOG UBICE DANKE ILIĆ ISPOŠTOVALA STARI SRPSKI OBIČAJ: Evo gde je Svetlana Dragijević pošla ranom zorom!

Autor:

Hronika

13.04.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka je prvi put od sahrane sina otišla na groblje poštujući običaj izlaska prve subote na grob pokojnika.

MAJKA OSUMNJIČENOG UBICE DANKE ILIĆ ISPOŠTOVALA STARI SRPSKI OBIČAJ: Evo gde je Svetlana Dragijević pošla ranom zorom!

Foto: ST/Dragan Kadić, Društvene mreže

Svetlana Dragijević majka Dankinog ubice jutros je u pratnji policije otišla na grob svog sina Dalibora koji je nakon hapšenja zbog pomoaganja bratu da sakrije telo ubijene devojčice preminuo u policijskoj stanici u Boru.

Majka je prvi put od sahrane sina otišla na groblje poštujući običaj izlaska prve subote na grob pokojnika.

Dalibor Dragijević, koga je brat optužio da je sa njim i oem sakrio telo ubijene Danke, sahranjen je u četvrtak na seoskom groblju u Zlotu, a sahrani su pored majke Svetlane prisustvovali samo najbliži rođaci, dok su svi meštani ne dolaskom na njegovu sahranu pokazali šta misle o Dragijevićima i onome šta su uradili.  

Podsetimo majka osumnjičeno ubice Dejana Dragijevića izjavila je da ne veruje da njen sin počinio zločin. 

- Neko drugi je to napravio, pa je njemu smestio. Plašim se od milicije od svih, samo me slikaju. Bili su svi, izneli su svašta, sedam papira imam. Motornu testeru su uzeli, bili su ovi u belim odelima,  uzimali briseve. Od 10 do pola tri ujutru su bili, ima sve u papirima, sve piše. Samo meni dušu da uzmem! Ne znam ništa, ništa ne znam! Bile su komšije na sahrani, a rodbina nije bila - besramno je pravdala svog sina Svetlana. 

Sve vreme tokom razgovora, ponavljala je da ju je strah da bude sama. 

- Sama idem do ambulante, oni iz Hitne dolaze i mere mi pritisak. Komšije ne znam šta kažu, dolaze komšije uveče i sede sa mnom, plašim se samam uveč od novinara. Samo me slikaju i samo pišu. Prvi put mi je sada da idem sama, uvek me oni vode, a sutra idem na groblje. Ja mislim da moj sin nije kriv, ali ništa ne znam. Nemam kontakt s njima, ne znam ni kako je Dejan priznao, to je nameštaljka - rekla je Svetlana. 

Podsetimo, mala Danka Ilić iz Bora, stara nepune dve godine, nestala je u utorak 26. marta. Istragom je otkriveno da je devojčica ubijena i to je saopšteno 4. aprila. Dete su kolima, kako se sumnja, udarili Srđan Janković i Dejan Dragijević. Nesrećna devojčica je bila živa posle udarca, ali je udavljena.

Od tada traje potraga za Dankinim telom. 

Otac i brat Dejana Dragijevića su uhapšeni zbog sumnje da su pomagali u zločinu. Dalibor je preminuo u pritvoru, dok je Radoslavu određen pritvor do 30 dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (2)

Loading
Mimi

13.04.2024 17:04

To je jako bitno da ona postuje srpske obicaje?

Dejo

17.04.2024 23:42

@Mimi - Ako se slučajno ispostavi da je stvarno prevara i neko tu familiju želi uništiti. Onda neznam kako mogu ti novinari da spavaju mirno. Ratnici sa olovkom u ruci. Daj bože da je mala Danka još živa i da se pojavi. Bilo bi za roditelje i državu neko olakšanje. Pitam se kako je to moguće da nemogu vidovnjaci, na Balkanu, dosta ih ima, da nešto pognu policiji. Sretno!