U SELU I OKOLINI NEMA NIJEDNE UMRLICE! Sutra sahrana brata ubice male Danke, a evo da li će mu otac i brat biti na pogrebu!

Autor:

Hronika

10.04.2024

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalibor je pre smrti priznao da je pomogao bratu da se reši tela devojčice, policiju je vodio na 20 lokacija, međutim ni na jednoj pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nisu našli ništa.

U SELU I OKOLINI NEMA NIJEDNE UMRLICE! Sutra sahrana brata ubice male Danke, a evo da li će mu otac i brat biti na pogrebu!

Foto: Facebook

Dalibor D.

Dalibor Dragijević (40) koji je preminuo u policiji pre nekoliko dana, biće sutra sahranjen, na groblju u Zlotu, a ono što upada u oči jeste da u selu i okolini nige nema njegove umrlice.

Podsećamo, groblje u selu Zlot več danas je blokirano. Policajac čuva ulaz i zaustavlja automobile, a pristup je moguć tek kada se policija skloni i kada završe posao.

- Znamo da je sahrana sutra, ali ne znamo kada. Videćemo kada se bude kretalo, pa ćemo tada i mi - pričaju meštani za Alo.

Podsećanja radi, Dalibor i njegov otac Radosav su uhapšeni pre četiri dana zbog sumnje da su pomagali bratu i sinu Dejanu Dragijeviću da se telo male Danke Ilić premesti sa deponije na koju je prvobitno bilo bačeno. Dok je bio u pritvoru, Daliboru je iznanada pozlilo i sumnja se da je premiuo od srčanog udara.Ovo je Daliboru bio drugi srčani udar za šest meseci. 

Dalibor je priznao da je bio deo jezivog zločina i da je zajedno sa ocem pomogao bratu, koji je pre toga zajedno sa Srđanom Jankovićem, najpre udario dete automobilom, a onda i ugušio, da dete sa deponije gde su je bacili, prebaci na novu lokaciju.

On je, pre smrti, u pratnji policije vođen na određene lokacije kako bi razrešio misteriju gde se nalazi telo ubijenog deteta, ali potraga se završavala na isti način kao i prethodnih dana - bez ikakvog raspleta.

- Dalibor je priznao da je pomogao bratu da se reši tela devojčice, policiju je vodio na 20 lokacija, međutim ni na jednoj pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nisu našli ništa, a sada je i preminuo - kaže izvor.

Još se ne zna da li će brat i otac, koji su u pritvoru, prisustvovati sutra sahrani.

 

Bonus video

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading