SRCE NIJE IZDRŽALO! Nije tačno da je brat Dankinog ubice, koji je umro u zatvoru, bio zdrav! KOMŠIJE OTKRILE NEPOZNAT DETALJ IZ ŽIVOTA DALIBORA DRAGIJEVIĆA!

Autor:

Hronika

07.04.2024

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Daliboru Dragijeviću je u ranim jutarnjim satima pozlilo i uprkos pravovremenom reagovanju policijskih službenika i lekara Doma zdravlja u Boru koji su pokušali reanimaciju, on je u 3,10 časova preminuo, a od strane lekara mrtvozornika konstatovana je prirodna smrt.

SRCE NIJE IZDRŽALO! Nije tačno da je brat Dankinog ubice, koji je umro u zatvoru, bio zdrav!  KOMŠIJE OTKRILE NEPOZNAT DETALJ IZ ŽIVOTA DALIBORA DRAGIJEVIĆA!

Foto: Facebook

Dalibor Dragijević

Dalibor Dragijević, koji je bio osumnjičen da je bratu Dejanu pomogao da sakrije telo male Danke Ilić, umro je rano jutros  u pritvoru u PU Bor.

Iako je naložena obdukcija, već je izvesno da je Dalibor Dragijević umro od srčanog udara.

Ovo je Daliboru, piše Alo, bio drugi srčani udar za šest meseci. 

- Pre pola godine imao je prvi srčani udar, ali se posle toga nije pazio i nastavio je da pije, kao da mu ništa nije bilo – ispričao je jedan komšija.

Podsećamo, Više javno tužilaštvo u Zaječaru je donelo naredbu za obdukciju Dalibora Dragijevića, koji je bio osumnjičen da je ubici male Danke Ilić, a svom bratu Dejanu Dragijeviću, pomogao da premesti telo devojčice. 

On je rano jutros umro u prostorijama Policijske stanice u Boru, gde mu je prekjuče određeno zadržavanje od 48 sati, pretpostavlja se od infarkta.

Daliboru Dragijeviću je u ranim jutarnjim satima pozlilo i uprkos pravovremenom reagovanju policijskih službenika i lekara Doma zdravlja u Boru koji su pokušali reanimaciju, on je u 3,10 časova preminuo, a od strane lekara mrtvozornika konstatovana je prirodna smrt. 

Dalibor je priznao da je bio deo jezivog zločina i da je zajedno sa ocem pomogao bratu da sakriju telo devojčice, a nakon toga je u pratnji policije vođen na određene lokacije kako bi razrešio misteriju gde se nalazi telo ubijenog deteta, ali potraga se završavala na isti način kao i prethodnih dana - bez ikakvog raspleta ušli smo u novi dan traganja za telom.

- Dalibor je priznao da je pomogao bratu da se reši tela devojčice, policiju je vodio na 20 lokacija, međutim ni na jednoj pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nisu našli ništa, a sada je i preminuo - kaže izvor.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Angelina

07.04.2024 19:10

Ma sigurno je prirodna smrt...Šta ćemo ako su ovi ljudi nevini??? ps. zašto ne objavljujute moje komentare???!!!

Odgovori 26 43
Ja

08.04.2024 13:08

@Angelina - I moje niko ne objavljuje. Postavim tako neka pitanja... Recimo, znamo li kojim autom su naknadno vozili tijelo djevojcice i da li je to vozilo pregledano, jesu li pregledani telefoni osumnjicenih, kad je vec pregledan tel. majke? Hice li ocevo srce izdrzati ili ce i on da umre uskoro?

Odgovori 12 13
Marina

08.04.2024 18:48

@Ja - Glupsoni glupi i tupi ja sam komsinica tih ,,zlocinaca,,kako ih nazivate a jos nista nije dokazano...DEJAN DRAGIJEVIC je imao infarkt a DALIBOR je njegov brat koji je preminuo od infarkta i on nije imao srcanih problema niti je bio bolesljive prirode,ja sam vozila Dejana na RH posle infarkta u Nisku banju.Od sada pre nego pocnete da lupetate neistinu prvo se dobro informisite..ali naravno vi ne birste sredstva da szignete do cilja A CILJ JE VAMA SAMO TIRAZ A NE STVARNA ISTINA!

Odgovori 20 19
Zverko

08.04.2024 23:40

@Marina - Priznali su,dakle jesu zločinci,monstrumi,nema opravdanja.yI nije nas briga od čega boluju.Briga nam je što takvi postoje na ovom svetu.Molimo se Bogu da roditelji i rođaci prežive toliku bol za ovim nedužnim anđelom.

Odgovori 34 9