KOSTA KECMANOVIĆ OPET PRAVIO HAOS U BOLNICI: Zahtevao je samo JEDNU STVAR koja je zaista ŠOKANTNA!

Autor:

Hronika

25.12.2023

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi monstrum je pitao inspektore u civilu koji ga čuvaju , da li iko misli na to što on mora da se spremi za proslavu Nove godine .

KOSTA KECMANOVIĆ OPET PRAVIO HAOS U BOLNICI: Zahtevao je samo JEDNU STVAR koja je zaista ŠOKANTNA!

Foto: ST/Nikola Mutić, Shutterstock, Printscreen

 Ovo je strašno, držite me ovde protivzakonito. Niste normalni ! Ja moram kući! Hoću da čekam Novu godinu van ove odvratne sobe i dečije galame, da budem u svom stanu. Nisam se naspavao mesecima, vikao je dečak monstrum Kosta Kecmanović(14) juče u bolnici  gde se nalazi na neuropsihijatrijskom veštačenju.  

Mladi monstrum prethodno je već pitao inspektore u civilu koji ga čuvaju u sobi danonoćno, njih dvojica, da li iko misli na to što on mora da se spremi za proslavu, a ne da sedi u sobi besposlen. Govori da bi do sada lekari ustanovili njegovcu dijagnozu da im je to cilj i da je on uopšte i ima. 

Foto: Shutterstock, Printscreen

Kecmanović je skoro tražio da ide na skijanje na Alpe

- Nova godina samo što nije, a ja sedim bezveze u bolnici gde mi nije mesto. Moram da spremim ukrase i da okitim jelku sa sestrom. Moramo i da isplaniramo novogodišnje putovanje da po običaju ubedimo mamu da nas vode gde nismo bili, a ne da idemo po selima da se oni odmore - rekao je Kosta početkom decembra, nakon što mu je doktorka potvrdila da je og dana datum koji je i on mislio. On svakodnevno beleži datume kako bi bio u toku i znao vremenske odrednice. 

Sve oko sebe, Kecmanović je zgrozio i izjavom da planira kupovinu poklona za praznike. 

Treba da kupim poklone za porodicu i prijatelje. Treba sve naći ono što vole, potrebno mi je vreme - govorio je monstrum vidno zabrinut. Zaposleni na Klinici za neurologiju i psihijatriju za  decu i omladinu su u neverici  međusobno prepričavali užas koji su čuli, kao što obično i rade nakon šokantnih zahteva najmlađeg masobnog ubice u svetu. 

- Kada čujete sve šta taj dečak traži, šta mu smeta u bolnici od navodno neukusne i nezačinjene hrane do galame bolesne dece i stare zgrade, i kako priča o spoljašnjem svetu deluje vam kao da on nije svestan užasa koji je napravio iako na pitanja stručnjaka i policije uvek kaže da zna zašto je hospitalizovan - kaže izvor iz bolnice. 

Facebook, ST/Vladimir Lukić, Privatna arhiva
Deset žrtava masakra u OŠ"Vladisalv Ribnikar"

Slušajući sve te zahteve i prohteve zaposleni shvataju da on nema realnu sliku o zbilji.

- Nije vam realno da se radi o tinejdžeru koji je ubio školskog čuvara Dragana Vlahovića, pet školskih drugarica Emu Kobiljski, Maru Anđelković, Katarinu Martinović, Adrianu Dukić i Angelinu Aćimović  i druga Andriju Čikića, kao i tri devojčice iz njegove škole petakinje Anu Božović i Bojanu Asović kao i svoju vršnjakinju Sofiju Negić. Da je svojim činom unesrećio devet porodica, kao i kompletnu zemlju koja saučestvuje u bolu porodica te izuzetne dece i ljudi - ističe naš sagovornik

Kecmanović je umislio da uskoro izlazi iz bolnice jer kaznu ne može da dobije kao mlađi maloletnik. Ubeđen je da će život nastaviti kao ostali vršnjaci na slobodi. Podsetimo, da je proteklih meseci ubicu interesovalo takmičenje iz nekoliko predmeta pa je pričao kako mora da se spremi i da osvoji zapaženi uspeh. 

Podsecamo, dečak ubica Kosta Kecmanović je 3. maja naoružan očevim oružjem i municijom, oko 8.40 ušao u Osnovnu školu „Vladislav Ribnikar" na Vračaru i za nekoliko minuta od kabineta istorije krvavu učionicu u kojoj su mrtva deca ležala po podu, kao i petoro ranjenih đaka i nastavnica istorije Tatjana Stevanović. ranjeni đaci i nastavnica se i dalje oporavljaju kao i učenici 7/2 koji su tog dana samo pukom srećom izbegli smrt jer je monstrum pucao dok je video živu decu. 

Izbor jelke i ukrasa mu zadaje muke

Kecmanović je pre desetak dana imao ispad istim povodom i inspektorima je rekao da najmanje deset dana pred doček da obavi sve zamišljeno.
- Pomalo ljutito im je rekao da mu treba vremena da nabavi ukrase, jelku, da probere i kupi poklone kao i da dekoriše stan. Kazao je da mu za to treba desetak dana i da „ne sme" da gubi vreme posle 15. decembra za sve to. Rekao je da nikako ne bi smeli da ga puste kući posle tog datuma, "jer neće stići da uradi sve što je planirao" - naveo je izvor iz bolnice.

 

Foto:  

Foto:  

Foto:  

Foto: Privatna arhiva, Printscreen/YouTube

Miljana, Kosta i Vladimir Kecmanović

Suđenje Kecmanovićima za tri dana 

Kosti Kecmanoviću i njegovim  roditeljima, majci Miljani Kecmanović i ocu Vladimiru Kecmanović sudi se u parnici Višeg suda u Beogradu za obeštećenje porodica žrtava, na osnovu pretrpljenog duševnog bola i patnje. Oštećeni su tužili i školu i državu u istom postupku.

Ročištima u četvrtak i petak ove sedmice biće nastavljen postupak i to svedočenjem članova nekoliko porodica ubijnih u masakru. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (18)

Loading
Vaki

25.12.2023 14:35

Ovo gde se sad nalazi je cist luksuz spram onog sto je uradio. Zasluzuje da bude ziv zakopan u zemlju.

Odgovori 10 9
Pablo

25.12.2023 18:18

Od toga da ne pita za porodicu, ne voli nikog osim psa, ne pita za nikog, mamu mrzi, ona je sledeca, do ovoga danas, da ne ponavljam, piše sve!! Nebuloze se pisu koje se ne mogu povezati!

Ivke

25.12.2023 20:47

@Pablo - Inace on je retko normalna osoba pa ne moze nikako da se desi da jedan dan prica jedno a drugi dan drugo?

Pablo

25.12.2023 21:04

@Ivke - @,Ivke,ja smatram da su inspektori i doktori normalni, ako kapiraš poentu!