RODITELJI ANE BOŽOVIĆ JECAJU NA SUĐENJU KECMANOVIĆIMA! Majka Ninela se slomila, ne može da stoji na nogama: "Ne želim dug život, BIO BI MI KAZNA"!

Autor:

Hronika

28.12.2023

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oboje su govorili o šoku i strahu koji ih je obuzimao oko tri sata koliko je trajala agonija roditelja da pronadju dete.

RODITELJI ANE BOŽOVIĆ JECAJU NA SUĐENJU KECMANOVIĆIMA! Majka Ninela se slomila, ne može da stoji na nogama: "Ne želim dug život, BIO BI MI KAZNA"!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Privatna arhiva

Potresnim svedočenjem roditelja ubijene Ane Božović nastavljeno je suđenje Kecmanovićima. 

U sudnice se cuo plač dok su govorili prvo otac devojčice Ivan Božović, pa majka Ninela Radičević

Oboje su govorili o šoku i strahu koji ih je obuzimao oko tri sata koliko je trajala agonija roditelja da pronadju dete. 

- U Tiršovoj su mi rekli da je kod njih nekoliko dečaka dovezeno i samo jedna devojčica u farmerkama i crvenom duksu. To nije bila Ana - rekao je Ivan dok je prstom šarao stojeći za sudskom govornicom.

Ispričao je koliko mu je bilo teško da supruzi kaže da im je dete ubijeno.

- Ninela je ćerku poljubila prvi i poslednji put 6. maja - rekao je Ivan. 

Otac je rekao da je njemu neshvatljivo da se Miljana i Vladimir ne osećaju krivim za zločin sina.

Ninela Radičević nije imala snage da stojeći svedoči o bolu i gubitku ćerke. Kazala je da za njih ništa nije isto posle 3. maja kao i da ne želi da živi .

- Ne želim dug život. On bi mi bio kazna. Deca oko vas rastu, a Ane više nema. Najstrašniji trenutak je bio 8. maja kad ideš na sahranu deteta - rekla je Ninela.

Nini Kobiljski majci ubijene Eme sve vreme je loše, kao i mnogima u sudnici koji se tresu dok Anini roditelji svedoče.

Podsećamo, u Višem sudu u Beogradu počelo je suđenje svedočenjem oštećenih nastavi suđenje u parničnom postupku protiv porodice Kecmanović - majke, oca i dečaka, koji je 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devet vršnjaka i čuvara i ranio još šest osoba.

Kako javlja naš reporter sa lica mesta, ispred suda je parkirano i vozilo hitne pomoći za slučaj da bude neophodno da reaguju.

Ovo suđenje počelo je u oktobru, kada je zaključeno pripremno ročište, a danas bi trebalo da svedoče porodice Čikić, Martinović i Božović, čiji članovi su ubijeni 3. maja u školi.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Ne bih rekla

28.12.2023 19:42

Lepo kazem - treba posmatrati u bolnickoj ustanovi roditelje Kecmanovice jer su oni glavni i odgovorni urednici. Mislim da bi se jos vise sokiravali njihovim ponasanjem. Mislim se, da li i ko njih stiti.

jašasin

06.01.2024 18:23

"Ne želim dug život, on bi mi bio kazna..." Novac koji potražuje od Kecmanovića joj je verovatno za zagrobni život.

bledoliki

29.01.2024 19:14

@jašasin - O tom zagrobnom zivotu treba da brinu glavni akteri ove drame,zajedno sa potencijalnim ludacima poput njih.Samo ponasanje je, ili da je ona mati sociopatije ili da vec zna kakav ce ishod svega da bude..zatvorili su sta?koga?ono sto nisu prosli put sad odjednom jesu ..ovo je bre jadno bas..prekinuli zenu u izlaganju?..po kom to zakonu?kakvih desavanja i gradu?auuu

zoja

29.01.2024 19:06

kako sakriti nikoga