"KOSTA JE BIO STRAVIČNO PRECIZAN": Majka i otac Andrije Čikića progovorili o smrti svog sina - "Razneo je srce mog sina Andrije, a hladan mi je odgovorio da zna da ga je ubio"

Autor:

Hronika

28.12.2023

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suzana i Miloš Čikić grcali u sudnici.

"KOSTA JE BIO STRAVIČNO PRECIZAN": Majka i otac Andrije Čikića progovorili o smrti svog sina - "Razneo je srce mog sina Andrije, a hladan mi je odgovorio da zna da ga je ubio"

Foto: ST/Nemanja Pančić, Privatna arhiva

Skoro sat i po vremena svedočili su roditelji ubijenog Andrije Čikića o užasu, tuzi i bolu koji ih je zadesio saznanjem da više nemaju jedinca.

U sudnici je vladala neopisiva tuga dok majka Suzana Stankovic Čikić grcajući tiho govori kako je sinovljevo koncertno odelo i druge stvari peglala ne želeći da prihvati da ga više nema. Pričala je kako je u mrtvačnici tražila fen i sušila okupanu kosu sina.

- Nema više ćao mama, moram da ti ispričam sta je bilo u školi. Nemamo više razlog da živimo. Čemu da se nadamo. Čije venčanje da čekamo - rekla je Suzana.

I ona i suprug su na izmaku snage govorili o smrtonosnim povredama i slikama mrtvog razreda koje su videli. Istakli su stravičnu preciznost Koste Kecmanovića i da je njegov otac odgovoran za zločin.

- Jedan od tri metka je promašio Andriju. Prošao je kroz jaknu i stolicu. Jedan ga je pogodio u nogu, a jedan bočno u ruku i srce. Kosta je bio stravično precizan - kazao je Miloš Čikić istakavši da se u vojsci bavio gadjanjem, ali da mu je jasno da je Kostu otac učio da gađa u žive mete.

- To je strašno reći. Oni su bili poktetne mete. Mrtva deca svuda po učionici - plačući je svedočio Miloš.

Suzana je dodala:

- Razneo je srce mog sina Andrije, a hladan mi je odgovorio da zna da ga je ubio. Rekao mi je da je njegov kriterijum za ubijanje bio da su deca okej. Policiji je rekao da nije bio ljut ni na koga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading