HOĆU MOMKA KOJI MI POŠTUJE SESTRU: Edita nakon tuče sa Indi šokirala novom izjavom!

Autor:

Zabava

23.12.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tviteraši urnisali pevačicu na društvenoj mreži!

HOĆU MOMKA KOJI MI POŠTUJE SESTRU: Edita nakon tuče sa Indi šokirala novom izjavom!

Foto: Republika TV

Poznata pevačica Edita Aradinović nedavno je otvoreno govorila o svojim željama u vezi sa partnerom, ističući poseban naglasak na poštovanje porodičnih odnosa. Međutim, ova izjava izazvala je burne reakcije na društvenim mrežama, posebno zbog pominjanja poštovanja prema sestri, s obzirom na javni sukob koji je imala sa svojom sestrom Indi Aradinović.

Sve više što sam starija, sve više priželjkujem da se pojavi neki vitez, koji će zajedno sa mnom da gradi život. Vidiš kako je Seka Aleksić bila pametna. Mučila se, glupo zvuči, ali radila je i u nekom trenutku je presekla i rekla: "Ja hoću porodicu. Ne treba mi princ na belom konju, zajedno ćemo da napravimo nešto..." Ja kad kažem vitez, mislim u smislu da je tako odgajan da poštuje i majku i oca, i sestru i brata... Da je tu za tebe, da želi sa tobom sve, da želi da te predstavi i da želi da te podrži. Da se raduje tvojim uspesima i da bude uz tebe. Da bude normalan, dobar i duhovit. Da možemo da se smejemo, da može život da nam bude bajka. I još kad bi bio neki umetnik, ja bih uživala - rekla je medijima Edita. 

Nakon objavljivanja ove izjave, korisnici društvenih mreža su brzo reagovali, ističući da Edita nije kompetentna da govori o poštovanju prema sestri, imajući u vidu njihov javni sukob. Sukob između Editie i Indi koji je kulminirao fizičkim obračunom, bio je glavna tema medija tokom prošle godine, te su mnogi korisnici društvenih mreža istakli da Edita ne bi trebalo da ističe poštovanje prema sestri kao bitan kriterijum za budućeg partnera, s obzirom na njihovu javnu situaciju.


Očigledno je da je Edita svojom izjavom izazvala podeljene reakcije javnosti, a njeni zahtevi za budućim partnerom su doveli do rasprave o njenoj kompetentnosti da govori o poštovanju porodičnih odnosa, imajući u vidu njenu prošlu situaciju sa sestrom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading