ŠTA SPAJA NESTOROVIĆA I KONSTRAKTU? Popularna pevačica se uporedila sa čuvenim pulmologom - po ovome su ISTI!

Autor:

Zabava

23.12.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Đurić Konstrakta napravila zanimljivo poređenje sa poznatim doktorom, koji je danima u centru pažnje domaće javnosti!

ŠTA SPAJA NESTOROVIĆA I KONSTRAKTU? Popularna pevačica se uporedila sa čuvenim pulmologom - po ovome su ISTI!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Republika.rs

Doktor Branimir Nestorović, lider pokreta "Mi - Glas iz naroda", u centru je pažnje domaće javnosti od parlamentarnih i lokalnih izbora, na kojima je bio najveće iznenađenje. Poznati pulmolog ostavio je mnoge poznate političare iza sebe, a mnoge javne ličnosti ga komentarišu.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Branimir Nestorović

Nebojša Krstić se oglasio na svom profilu na društvenoj mreži Iks (Tviter), te Nestorovića uporedio sa poznatom pevačicom Anom Đurić Konstraktom.

- Nestorović je u politici ono što je Konstrakta u popularnoj muzici - napisao je Krstić.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Nebojše Krstića koju je podelila Konstrakta

Ovo poređenje se dopalo Konstrakti, te ga je podelila sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram. Podsetimo, Konstrakta je bila naša predstavnica na "Pesmi Evrovizije" 2022. godine, a prethodno je pobedila na našem takmičenju "Pesma za Evroviziju" i tako iznenadila sve, koji su očekivali da će neko od tada poznatijih imena odneti prvo mesto!

Republika

Foto: printscreen youtube/Eurovision Song Contest

Konstrakta na Evroviziji 2022. godine

Inače, Radio-televizija Srbije je objavila listu od 28 pesama koje će se takmičiti na festivalu "Pesma za Evroviziju 2024". Ovaj festival će odrediti ko će biti predstavnik Srbije na "Pesmi Evrovizije" u Malmeu naredne godine.

Konkurencija je ove godine izuzetno jaka, a jedan od favorita je već sada Ana Đurić Konstrakta, koja je prošle godine zauzela visoko peto mesto. Iako je isprva izjavila da se ne bi ponovo prijavila za Evroviziju, umetnica je ipak promenila mišljenje. Na društvenim mrežama je na svoj račun objavila snimke u kojima je govorila o svojim prethodnim izjavama.

- Ja lično nisam ljubitelj ovih povratnika na Evroviziju - rekla je najpre Konstrakta, dok je drugom prilikom na uključen ju na Instagramu rekla:

- Ja se ne bih vraćala na Evroviziju.

- Dobro, ipak možda bih.

- Imam nešto novo, nešto bolje - napisala je u opisu videa Konstrakta.

Republika

Foto: instagram.com

Konstraktina objava povodom "Pesme za Evroviziju"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading