NESTOROVIĆEVE REČI I DALJE ODZVANJAJU: Ovako se OPROSTIO od Đorđa Balaševića - emotivna objava RASPLAKALA SVE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

22.12.2023

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emotivna objava doktora Nestorovića mnoge naterala na suze!

NESTOROVIĆEVE REČI I DALJE ODZVANJAJU: Ovako se OPROSTIO od Đorđa Balaševića - emotivna objava RASPLAKALA SVE! (VIDEO)

Foto: Printscreen, ST/B. Jovanović

Srpski i jugoslovenski kantautor, književnik i scenarista Đorđe Balašević preminuo je 19. februara 2021. godine u Novom Sadu, na Kliničkom centru Vojvodine, tokom lečanja od bolesti koju je izazvao COVID-19. Njegova smrt potresla je region, kao i mnoge poznate ličnosti koje su se oprostile od njega, a među njima se našao i doktor Branimir Nestorović.

Nestorović je tada na društvenoj mreži Fejsbuk podelio jednu od najlepših Balaševićevih pesama, "Nedostaje mi naša ljubav", te dopisao sledeće reči:

- Putuj, generacijo - napisao je Balašević na društvenoj mreži Fejsbuk.

Balaševića i Nestorovića spaja jedna stvar - obojica su "generacija iz pedeset i neke...". Naime, Balašević je rođen 1953. godine, a Nestorović 1954. godine, te ne čudi što se od njega oprostio na ovakav način.

Republika

Foto: Printscreen

Branimir Nestorović, Đorđe Balašević

Inače, doktora Nestorovića je zadesilo nekoliko porodičnih tragedija, o čemu je svojevremeno pričao.

- Nažalost, velike životne lekcije uvek su tragedije, situacije u kojima nešto gubiš. Prvo je to bila smrt oca, hranitelja porodice. Gubitak oca i finansijske sigurnosti doneo je, recimo, prvu lekciju mladom čoveku, a to je da se broj onih koji vas vole znatno redukuje sa pogoršanjem finansijske situacije.

- Strašna je pouka da u ovom svetu ljudi bez novca imaju malo prijatelja. Druga velika lekcija je smrt majke. To je na neki način označilo konačan raskid sa detinjstvom - ostao sam bez nekoga ko me uvek voli bezuslovno i predano.

- Gubitak majke za mnoge je izuzetno težak, jer jedino majka za svaki naš postupak može da nađe opravdanje.

- Treća situacija je rođenje moje ćerke, koja je na ovaj svet došla sa srčanom manom za koju niko u tom momentu nije znao koliko je ozbiljna. Rodila se u vreme najžešćih sankcija i prilike su bile poprilično beznadežne: želiš da izlečiš dete, ali ne znaš kako i od čega. To je bio izuzetno stresan period, ali se, na sreću, sve završilo dobro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading