TAČNO U PODNE! OTVARANJE NOVE BRZE SAOBRAĆAJNICE! Vučić: Ponosan na Srbiju koja se gradi! (VIDEO)

Autor: Sanja Bojanović

Vesti

22.12.2023

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otvara novu saobraćajnicu.

TAČNO U PODNE! OTVARANJE NOVE BRZE SAOBRAĆAJNICE! Vučić: Ponosan na Srbiju koja se gradi! (VIDEO)

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obradovao je javnost objavom sjajnih vesti na svom Instagram profilu. Naime, sutra tačno u podne će biti otvorena brza saobraćajnica Lajkovac - Divci, koja se prostire na impresivnih 12 kilometara.

U svom obraćanju, predsednik Vučić istakao je svoj ponos zbog izgradnje ove nove saobraćajnice, naglašavajući da je ovo još jedan primer napretka i rasta Srbije. Istakao je važnost rada i truda svih koji su učestvovali u ovom velikom projektu, naglašavajući da je ovo dokaz da Srbija nastavlja da se razvija i gradi bolju infrastrukturu za svoje građane.

 

 


Otvoravajući ovo novo, moderno saobraćajno rešenje, Srbija šalje snažnu poruku o svojoj posvećenosti razvoju infrastrukture i unapređenju uslova života svojih građana. Brze saobraćajnice poput ove imaju za cilj da omoguće efikasniji i bezbedniji saobraćaj, smanje gužve i doprinesu ekonomskom razvoju regiona kroz koji prolaze.

Reči predsednika Vučića jasno ističu da Srbija ne sme da stane, već da nastavlja da gradi i unapređuje svoju infrastrukturu, kako bi bila konkurentna i moderna zemlja koja pruža najbolje uslove svojim građanima. Ovo otvaranje brze saobraćajnice predstavlja samo jedan korak napred u ostvarenju ovog cilja.

 

 

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (45)

Loading
Ana

22.12.2023 12:23

Svi smo ponosni na rezultate koje postize predsednik Vucic.

Jovana

22.12.2023 12:24

Deo po deo, i ova brza saobracajnica se otvara.

Oči

22.12.2023 12:25

Nikada nije ovoliko gradjeno posle Tita.

Strahinja

22.12.2023 12:33

Ovo je sjajna vest za sve stanovnike Kolubarskog okruga