NE BIH SE VRAĆALA NA EVROVIZIJU: Urnebesno oglašavanje Konstrakte posle vesti da opet takmiči!

Autor:

Zabava

21.12.2023

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošle godine je zauzela peto mesto na Evoviziji, a sad se ponovo vraća u takmičenje!

NE BIH SE VRAĆALA NA EVROVIZIJU: Urnebesno oglašavanje Konstrakte posle vesti da opet takmiči!

Foto: Printscreen Youtube HRT Nedeljom u dva

Ana Đurić Konstrakta

Radio-televizija Srbije je objavila listu od 28 pesama koje će se takmičiti na festivalu "Pesma za Evroviziju 2024". Ovaj festival će odrediti ko će biti predstavnik Srbije na "Pesmi Evrovizije" u Malmeu naredne godine.

Konkurencija je ove godine izuzetno jaka, a jedan od favorita je već sada Ana Đurić Konstrakta, koja je prošle godine zauzela visoko peto mesto. Iako je isprva izjavila da se ne bi ponovo prijavila za Evroviziju, umetnica je ipak promenila mišljenje. Na društvenim mrežama je na svoj račun objavila snimke u kojima je govorila o svojim prethodnim izjavama.

- Ja lično nisam ljubitelj ovih povratnika na Evroviziju - rekla je najpre Konstrakta, dok je drugom prilikom na uključen ju na Instagramu rekla:

- Ja se ne bih vraćala na Evroviziju.

Ipak, u novembru ove godine se predomislila.

- Dobro, ipak možda bih.

- Imam nešto novo, nešto bolje - napisala je u opisu videa Konstrakta.

Republika

Foto: instagram.com

Konstrakta Instagram

Pored Konstrakte za takmičenje se prijavila i Anđela Ignjatović Breskvica, koja je već  stekla veliku popularnost, a njeno učešće na "Pesmi za Evroviziju" predstavljaće priliku da se još više istakne na evrovizijskom nebu. Njen muzički stil i harizma privlače pažnju, a njena pesma "Orlovo gnezdo" obećava da će biti osveženje na domaćoj i evropskoj muzičkoj sceni.

Naredna godina festivala biće održana u Švedskoj, a Anđela Ignjatović Breskvica ima ambiciju da svojom pesmom obezbedi sebi kartu za ovo prestižno takmičenje. S obzirom na njenu energiju i podršku fanova, ne sumnjamo da će pružiti sve od sebe da ostvari ovaj cilj i predstavi Srbiju na najbolji mogući način.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading