IZVRŠIO POKOLJ NA FAKULTETU DOK JE POLICIJA JURILA ZA NJIM! Potvrđeno da je masovni ubica iz Praga David Kozak! BIO STUDENT FAKULTETA, IMAO PSIHIČKIH PROBLEMA, PRE MASAKRA UBIO I OCA!

Autor:

Svet

21.12.2023

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Motiv pucnjave još nije poznat.

IZVRŠIO POKOLJ NA FAKULTETU DOK JE POLICIJA JURILA ZA NJIM! Potvrđeno da je masovni ubica iz Praga David Kozak! BIO STUDENT FAKULTETA, IMAO PSIHIČKIH PROBLEMA, PRE MASAKRA UBIO I OCA!

Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia, CHANNEL3/Printscreen

Masovni ubica iz Praga, kako javlja češki portal Novinky, je 24-godišnji David Kozak.

Za njim je, kako javlja portal, u četvrtak posepodne policija raspisala poternicu jer su ga povezali sa slučajem ubistva u Kladnom. Navodno je u porodičnoj kući ubio oca.

Naknadno je, kako se navodi, postalo jasno da je traženi muškarac onaj koji je poslepodne na Filozofskom fakultetu u Pragu ubio 17 osoba i ranio još nekoliko destina njih te je i sam smrtno stradao. Kako je rečeno, on je pre nego što je pao sa terase fakulteta, pucao u sebe.

Prema informacijama koje je policija objavila u vezi s potragom, Kozak je bio naoružan.

Mladić, koji je bio student Filozofskog fakulteta, potom je otišao do fakulteta, gde je počinio masovno ubistvo.

Motiv pucnjave još nije poznat.

Nezvanično, imao je psihičkih problema.

Ubica iz Praga, koji je počinio masakr na Univerzitetu, verovatno je inspiraciju za ovo zlodelo dobio u prošlogodišnjem pokolju u jednoj ruskoj školi, navela je češka policija.

- Imamo svežu informaciju, koja nije proverena, sa jednog naloga na društvenoj mreži da je trebalo da bude inspirisana napadom koji se dogodio prošle jeseni u Rusiji - rekao je šef policije.

Podsetimo, 26. septembra prošle godine u pucnjavi u školi u Iževsku, u Rusiji, ubijeno je 17 osoba, među kojima 11 dece, a ranjeno više od 20 ljudi.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading