JANAKOPULOS OPET PROZVAO SUDIJE! "Draga, Evroligo"...

Autor:

Sport

21.12.2023

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gazda Panatinaikosa bez dlake na jeziku opleo po arbitrima.

JANAKOPULOS OPET PROZVAO SUDIJE! "Draga, Evroligo"...

Foto: youtube.com/ Eurohoops TV

Dimitris Janakopulos

Vlasnik Panatinaikosa, kontroverzni biznismen Dimitris Janakopulos je imao reči kritike za sudije utakmice 15. kola Evrolige. U tom meču Panata je uspela da stigne do preokreta i na kraju da savlada Obradovićev Monako.

"Zeleni" iz Atine su na kraju meča trijumfovali poenima Mariuša Grigonisa u dramatičnoj završnici i uspeli da se izjednače sa "kneževima" u skoru, jer oba tima imaju 8-7.

- Draga Evroligo, šta bi bilo da Grigonis nije pogodio? Da li bi ovo bila peta utakmica u sezoni u kojoj su sudili protiv nas? Bio je to faul pri šutu za tri poena, koji niko od sudija nije video - rekao je Janakopulos.

Republika

Foto: Instagram printscree/dpg7000

Dimitris Janakopulos

Treba reći da Evroliga dosad nije odgovarala na njegove prozivke, pa neće sigurno ni ovoga puta, naročito pošto je tim Ergina Atamana slavio.

U narednom kolu, Panatinaikos čeka još jedan težak zadatak, protiv Olimpije Milano u Mediolanum Forumu (četvrtak, 20.45).

Atinjani će meč 16. runde Evrolige igrati protiv Olimpije iz Milana, a već naredne nedelje imaće duel u Atini prtiv Crvene zvezde Meridianbet.

Nasuprot promenjivim igrama na evroligaškoj sceni, PAO u domaćem prvenstvu ne zna za kiks i suvereno vlada grčkim šampionatom sa skorom od 10-0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading