BIVŠI IGRAČ ŽESTOKO IZVREĐAO MESINU: "LOŠ čovek i LAŽOV, nemam NIKAKVO POŠTOVANJE prema njemu"!

Autor:

Sport

21.12.2023

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan u nizu skandala na relaciji trener-igrač!

BIVŠI IGRAČ ŽESTOKO IZVREĐAO MESINU: "LOŠ čovek i LAŽOV, nemam NIKAKVO POŠTOVANJE prema njemu"!

Foto: Starsport

Timoti Luvavu, košarkaš Asvela, a bivši igrač Olimpije Milano gde je sarađivao sa Etoreom Mesinom izneo je niz optužbi za svog nekadašnjeg trenera.

Govorio je za francuske medije o svojoj ulozi u Milanu i koliko se loše osećao.

- To je tim koji mi se nije dopadao. Nije mi se sviđao trener, on nije dobra osoba prema mom mišljenju. Njegovo ime odašilje poštovanje, ima sjajnu karijeru, ali je razočaravajuće. Ne znam da li njegov recept i dalje radi, iako rezultati pokazuju nešto u poslednje dve godine - oštar je bio Luvavu.

Luvavu je dodatno izrazio svoje neslaganje sa Mesinom, ističući nedostatak komunikacije i nezadovoljstvo načinom na koji je izbačen iz tima. 

- Nisam razumeo način na koji sam sklonjen sa strane, bez pojašnjenja, bez komunikacije. Oduvek smo imali dijaloge uprkos neslaganjima. Ne cenim ni to što je drugim klubovima pričao negativne stvari o meni tokom leta - rekao je Luvavu.

Reprezentativac Francuske nije prvi koji je oštro udario na Mesinu, isto je učinio doskorašnji plejmejker Crvene zvezde Meridianbet Šabaz Nejpir, koji je takođe italijanskog stručnjaka nazvao lažovom.

Republika

Foto: instagram šabaz nejpir

Šabaz Nejpir o Etoreu Mesini

Upravo je Milano sledeća destinacija za Nejpira, a ostaje da se vidi kako će ga dočekati bivši/budući trener..

Što se Luvavua tiče, on se odlično oseća u Asvelu postiže prosečno 14.4 poena po meču Evroligi, ali nejgov tim je ipak poslednji na tabeli sa skorom 2-13.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LDLC ASVEL (@ldlc_asvel)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading