GROBARI U ČUDU! Bruno Kaboklo uzeo kofere i OTIŠAO iz Srbije!

Autor:

Sport

08.12.2023

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centar crno-belih odmah posle pobede nad Armanijem napustio Beograd.

GROBARI U ČUDU! Bruno Kaboklo uzeo kofere i OTIŠAO iz Srbije!

Foto: twitter printscreen KK Partizan

kaboklo

Košarkaši Partizana pobedili su Armani u 13. kolu Evrolige rezultatom 82:69 i upisali sedmi trijumf ove sezone, uz šest poraza.

Među junacima spektakularnog preokreta bio je Bruno Kaboklo, brazilski reprezentativac je meč završio s 16 koševa i pet uhvaćenih lopti.

Sjajni centar je na taj način još jednom pokazao da će biti veliko pojačanje za crno-bele u borbi za plasman u plej-of najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pbg.news

 

Odmah posle velikog trijumfa, trener regionalnog šampiona Željko Obradović dao je svojim izabranicima slobodan dan, pa je Kaboklo to iskoristio i otputovao van Srbije.

Njegova destinacija je prestonica Hrvatske, pošto je želeo da u Zagrebu poseti muzej svog košarkaškog idola Dražena Petrovića.

Zanimljivo je da je Kaboklo imao priliku da sarađuje sa Draženovim bratom, Aleksandrom, koji je predvodio reprezentaciju Brazila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading