VESIĆ: Sedamnaestog decembra se borimo za Srbiju i njen dalji napredak

Autor:

Vesti

08.12.2023

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukazao je da je Srbija danas slobodna i nezavisna zemlja, koja vodi računa da svoje interese uklopi u ono sto se dešava u svetu.

VESIĆ: Sedamnaestog decembra se borimo za Srbiju i njen dalji napredak

Foto: Predrag Mitić/ Ministarstvo GSI

Član Predsedništva SNS Goran Vesić razgovarao je danas sa članovima, aktivistima i simpatizerima stranke u Vajskoj, u opštini Bač, kojima je poručio da se na izborima 17. decembra ne bore za stranku, već za Srbiju i da je samo pobeda liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" garant mira i dalji razvoj zemlje.

- Ovaj 17. decembar je posebno važan, najznačajniji u novijoj istoriji. Mi imamo protiv nas sve moguće stranke, leve i desne ali svi su se udružili samo da sruše SNS i Aleksandra Vučića. Zato sada imamo samo dva izbora - listu čiji je nosilac predsednik Vučić i sve druge koji su, kako god da se zovu i kakvu god politiku zagovarali, pod vodjstvom Dragana Đilasa i sprovodiće posle izbora ono što on kaže - rekao je Vesić.

Zato se, kaže, na izborima glasa ili za Vučića i nastavak svih projekata ili za Đilasa i povratak u prošlost, kada svega toga nije bilo.

- Nikome pre 15-20 godina nije bilo zabranjeno da radi ovaj trg u Vajskoj nego ih nije interesovalo a i nije bilo novca za to nego za nešto drugo. Važno je da objasnimo svima da je samo glas za našu listu, glas za napredak Srbije, nastavak projekata i borbe da svima bude bolje, da pristojno žive od rada - rekao je Vesić.

Ukazao je da je Srbija danas slobodna i nezavisna zemlja, koja vodi računa da svoje interese uklopi u ono sto se dešava u svetu, jer predsednik Vučić vodi isključivo srpsku politiku, u interesu naših građana.

Dok je Vučić predsednik Srbije, zemlja neće ući ni u jedan tuđi rat, ni na čijoj strani, dodao je Vesić.

- Vučić je garant mira i nastavka dosadašnjeg razvoja. Zato bitka 17. decembra nije za stranku nego za Srbiju. Glas za našu listu je glas za Srbiju, a glas za sve druge je glas protiv Srbije. To ne znači da oni koji glasaju za druge ne vole Srbiju, ali oni za koje glasaju bi je sasvim sigurno vratili u prošlost. Zato će naša pobeda biti i za njih, jer će i oni živeti bolje. Ono što radi Aleksandar Vučić je istorijska šansa za Srbiju - poručio je Vesić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (3)

Loading
Danka

08.12.2023 17:11

Управо тако, за будућност Србије! Та борба не сме да стане.

Lola

08.12.2023 19:43

Biramo naprednu srbiju

Marko

08.12.2023 22:45

17.decembra idemo u nove pobede.Srbija ne sme da stane.