Trending: Svađa Njezvanove i Marije Mikić, košarkaš bacio oko na Jelenu Karleušu! (VIDEO)

Autor: Republika TV

Zabava

08.12.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda emisije "U trendingu sa Republikom" iz života naših estradnjaka je na Jutjub kanalu Republika TV!

Svakodnevno u životima naših estradnjaka se dešavaju razne stvari, zato za vas večeras Jovana Ljubisavljević donosi trending izveštaj u emisiji "U trendingu sa Republikom"! 

 

Influenserka Nataša Kovačević, poznatija kao Njezvanova, i pevačica Marija Mikić bile gošće voditelja Ognjena Amidžića u emisiji "Amidži šou". Njezvanova je nakon emisije iskoristila priliku da se javno obrati pevačici, zbog njene izjave u emisiji. Detalje sukoba donosimo u ovoj epizodi.

Foto: ATA Iamges

Njezvanova i Marija Mikić, AmiG show

 

Društvene mreže gore od postupka našeg košarkaša Nikole Jovanovića,  koji je na društvenoj mreži Instagram zapratio popularnu pevačicu Jelenu Karleušu. Šta su to fanovi primetili u prilogu naše večerašnje emisije.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Jelena Karleuša

 

Ne tako lepa vest. Glumica Jelena Čvorović Paunović, koja je bila dugogodišnja članica ansambla Beogradskog dramskog pozorišta, sahranjena je danas, 8. decembra  na Novom groblju u beogradu.

 

Novu epizodu emisije „U trendingu sa Republikom“ pogledajte u videu na početku teksta! A, ako ste neku epizodu možda propustili klikni te na link koji vas vodi ka snim emisijama!

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading