NOVEMBAR U ZNAKU JUNAJTEDA: Sve nagrade otišle u Mančester

Autor:

Sport

08.12.2023

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uspešan (?) mesec u Junajtedu

NOVEMBAR U ZNAKU JUNAJTEDA: Sve nagrade otišle u Mančester

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Mančester junajteda

Objavljeni su osvajači nagrada za mesec novembar u Premijer ligi.

Nagradu za menadžera meseca osvojio je Erik ten Hag, dok je od ranije poznato da je u istom razdoblju najbolji igrač Premijer lige bio Hari Megvajer.

Da je neko pre mesec dana ovo objavio, verovatno bi izgledala kao šala, međutim, sada je istina.

Mančester junajted je zabeležio tri pobede u novembru u Premijer ligi - protiv Fulama (1:0), Lutona (1:0) i Evertona (3:0).

Megvajer je odigrao svaki minut u sve tri pobede Junajteda u novembru i čini se da je period "slanih" šala na njegov račun iza obožavaoca sporta i Crvenih đavola, odnosno da je engleski internacionalac ovog puta zaslužio i malo pohvala.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Erik ten Hag i Rafael Varan

On je prvi defanzivac Junajteda koji je osvojio ovu nagradu, još od 2009. godine kada je za igrača meseca januara proglašen nekadašnji srpski reprezentativac Nemanja Vidić.

"Ne bih to mogao bez mojih saigrača, trenera i navijača. Cenim vašu ljubav i podršku", napisao je Megvajer na Tviteru posle dobijanja nagrade.

Da sve nagrade odu u ruke Junajtedovih igrača pobrinuo se Alehandro Garnačo. Argentinac je potpuno zasluženo dobio nagradu za najlepši gol u novembru, pošto je u trećem minutu meča protiv Evertona izvanrednim "makazicama" u stilu Runija matirao Pikforda.

Tim Erika ten haga trenutno zauzima šestu poziciju u Premijer ligi sa devet bodova manje u odnosu na vodeći Arsenal. U Ligi šampiona je znatno teža situacija za Mančester junajted, pošto će im biti potrebno malo čudo protiv Bajerna u poslednjem kolu, ne bi li obezbedili plasman u nokaut fazu nekog evropskog takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading