SKANDAL EPSKIH RAZMERA U MANČESTERU: Junajted ZABRANIO NOVINARIMA da rade svoj posao!

Autor:

Sport

05.12.2023

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velikan svojim postupcima tone sve dublje.

SKANDAL EPSKIH RAZMERA U MANČESTERU: Junajted ZABRANIO NOVINARIMA da rade svoj posao!

Foto: printscreen/youtube.com

Old Traford

Novinare je dočekalo neprijatno iznenađenje po dolasku u medija centar Mančester junajteda uoči utakmice između domaćina i Čelzija.

Naime, četiri ugledna sportska novinara - glavni izveštač "Skaj sporta" Kaveh Solekhvol, glavni dopisnik "Mančester Evening Newsa" Samjuel Lukhurst , DejvidaMekdonel iz "Mirora" i Rob Doson iz ESPN-a zadržani su na vratima od strane obezneđenja.

Ovo se dogodilo po nalogu PR-a kluba Endrua Vorda, a sve zbog priče o navodnom raskolu u svlačionici Erika ten Haga!

Republika

Foto: Tanjug/AP

Erik ten Hag

 

Pojedini mediji pisali su da se holandski stručnjak suočava sa pobunom pojedinih fudbalera, koji su nezadovoljni načinom na koji vodi utakmice.

- Preduzeli smo radnje protiv nekoliko medijskih organizacija, ne zato što su objavljivali priče koje nam se ne sviđaju, već zato što su to činili bez da su nas prethodno kontaktirali i dali nam priliku da osporimo ili stavimo situaciju u kontekst - stoju u saopštenju PR-a Mančester junajteda!

Mančester junajted nalazi se u krizi rezultata, a najnoviji poraz od Njukasla spustio je velikana sa Old Traforda na sedmo mesto Premijer lige Engleske.

Ruže im ne cvetaju ni u Ligi šampiona jer se nalaze na poslednjem mestu A grupe sa samo četiri osvojena boda iz pet kola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading