TADIĆEVE REČI U "AJAKSOVOJ BILBLIJI": U Srbiji nije neobično da predsednik kluba bude sa kapitenovom ženom!

Autor:

Sport

17.11.2023

20:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Holanđani oduševljeni.

TADIĆEVE REČI U "AJAKSOVOJ BILBLIJI": U Srbiji nije neobično da predsednik kluba bude sa kapitenovom ženom!

Foto: Tanjug/AP

Ten Hag i Tadić

Mark Overmars, bivši direktor i klupska legenda Ajaksa, dobio je suspenziju od godinu dana obavaljanja posla nakon što je otkriveno da je seksualno uznemiravao koleginice.

Visoki funkcioner slavnog klub, naime, slao je neprimerene poruke ženama zasposlenim u klubu, što je izazvalo veliki skandal u holandskoj javnosti.

Tema se ponovo aktuelizovala u prethodnih nekoliko dana. Povod su detalji izneti u knjizi "Ajaks u knjizi", gde se citiraju reči srpskog reprezentativca Dušana Tadića, tadašnjeg kapitena "kopljanika" i "orlova".

U knjizi koju je napisao Meno De Galan, svojevrsnoj bibliji za navijače, otkriveno da su trener Erik Ten Hag, kapiten Tadić i igrači Ajaksa podržavali Marka Overmarsa.

Kapiten Dušan Tadić, koji je danas član Fenerbahčea, navodi se kao lider igrača koji su stali na stranu greškog direktora. U knjizi se iznose sledeći detalji, a prenose domaći mediji:

- Na prvom sastanku tima sa Van Der Sarom rekao je da ne vidi problem na taj način. Tadić je rekao da u Srbiji 'nije neobično da predsednik kluba ima seks sa kapitenovom ženom.

Takav komentar srpskog fudbalera i kapitena Ajaksa izazvao je mnogo pozitivnih reakcija u Ajaksu. Međutim, već letos je otišao i u amsterdamskom klubu će ostali zabeleženo da je odigrao 241. utakmicu, dao 119 golova i još 140 asistencija, stoji na kredibilnom "transfermaktu".

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading