FORMA BRODARCA JE U USPONU: Nakon trijumfa u kupu nad Zvezdarom, zabeležena je i bitna pobeda u prvenstvu! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.11.2023

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fenomenalna partija domaćih fudbalera protiv sastava Studentskog grada!

FORMA BRODARCA JE U USPONU: Nakon trijumfa u kupu nad Zvezdarom, zabeležena je i bitna pobeda u prvenstvu! (VIDEO)

Foto: Printscreen/FSB

U okviru 15. kola Srpske lige Beograd ekipa Brodarca ugostila je sastav Studentskog grada. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa poslednje pozicije na tabeli, dok su gosti bili na devetom mestu u ligi.

Republika

Pre samo dva dana Brodarac je deklasirao lidera srpskoligaškog karavana u okviru 1/4 finala Kupa, savladana je Zvezdara na gostovanju rezultatom 5:1, a u istom ritmu ekipa je nastavila i u ligi gde je danas odmerila snage sa "Studentima". 

Nakon par uvodnih prilika, na isteku 15. minuta Aleksandar Zečević je sa par lepih poteza "promešao" odbranu rivala, i smestio je loptu u dalji ugao golmana Terzića, 1:0 za Brodarac. 

Nastavili su sa inicijativom domaći, u dva navrata su mogli do uvećanja prednosti, ali nisu bili dovoljno precizni pred golom rivala, dok gosti nisu uspevali da kreiraju izglednu priliku na polovini Brodarca.

Drugi deo meča nije promenio situaciju na terenu, diktirali su domaći tempo igre i posle deset minuta u nastavku nakon kornera Zečević svojim drugim golom duplira prednost Brodarca, 2:0. Par minuta kasnije gotovo identična situacija, udarac iz ugla sa leve strane, Zečević glavom za het-trik i 3:0.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FK BRODARAC (@fkbrodarac)

Trgli su se gosti malo, izmene su urodile plodom i u 64. minutu rezervista Nemanja Mrdak odličnim udarcem savladao je mladog Petrovića, 3:1. Prvi gol u mreži domaćina "probudio" je igrače Brodarca, opet su imali terensku inicijativu, ali su svi udarci uspešno zaustavljeni od golmana Terzića.

Pred sam kraj meča, na isteku 91. minuta nakon greške odbrane lopta stiže do Terzića koji sam probija do kaznenog prostora Studentsko grada, i odličnim udarcem postavlja konačnih 4:1 u korist Brodarca.

Brodarac - Studentski grad 4:1 (1:0)

Brodarac: Petrović, Lekić, Manov, Mirković, Bašanović, Ilić (od 62' Milosavljević), Dacić (od 62' Mitrović), Zečević, Barović (od 62' Bradić), Janković, Vučetić (od 62' Tričković)

Studentski grad: Terzić, Mladenović, Ivanović (od 62' Odalović), Krstović, Popadić, Barišić, Stojanović (od 71' Vukajlović), Novaković, Pavlović (od 62' Mrdak), Gavrilović (od 46' Nikolić), Džodan (od 71' Ljubisavljević) 

Ovim trijumfom ekipa Brodarca se približila timovima koji su iznad njih na tabeli, ali će zimsku pauzu ipak provesti na poslednjoj poziciji na tabeli, dok su gosti trenutno na desetom mestu, ali je kolo nepotpuno.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading