ZAVRŠENO PETO KOLO LIGE ŠAMPIONA! Arsenal razbio Lens, Real slavio protiv Napolija

Autor:

Sport

29.11.2023

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mečevi petog kola doneli su veliko uzbuđenje

ZAVRŠENO PETO KOLO LIGE ŠAMPIONA! Arsenal razbio Lens, Real slavio protiv Napolija

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Arsenala savladali su Lens ubedljivim rezultatom od 6:0 u petom meču Lige šampiona. "Tobdžije" su bile ubedljive na domaćem terenu i već tokom prvog poluvremena su rešili meč.

Redom su pogađali Haverc, Gabrijel Žesus, Saka, Martineli i Odegard, a šesti gol je bio delo Žoržinja u 86. minutu, kada je postavio i konačnih 6:0.

 Arsenal je tako zadržao prvo mesto u Grupi B, s druge strane PSV je savladao Sevilju sa 3:2, a tragičar španskog kluba bio je srpski reprezentativac Nemanja Gudelj. Gudelj u pokušaju da spreči gol bio poslednji koji je dirao loptu na gol-liniji, pa mu je tako upisan autogol. Onda je u nadoknadi Pepi pogodio i šokirao Sevilju. Marko Dmitrović tri puta je morao da vadi loptu iz mreže.

Zanimljivi rezultati bili su i u Grupi A, gde su Galatasaraj i Mančester remizirali sa 3:3, dok u duelu Bajerna i Kopenhagena nije bilo golova.

Dobar fudbal se mogao videti i u Grupi C, gde je Real Madrid savladao Napoli sa 4:2, dok su Braga i Union Berlin remizirali sa 1:1.
Napolitanci su dosta bolje otvorili meč i poveli su u osmom minutu preko Simeonea. Ipak, samo što su krenuli sa centra, Real je izjednačio preko Rodriga, igrao se 11. minut. Nešto kasnije, 22. minut meča, doneo je i preokret ekipe sa Santijago Bernabeua, pošto je Belingem postigao gol za 2:1.


Čim je krenulo drugo poluvreme, Angisa je izjednačio na 2:2. Ipak, Paz nije dozovlio da se tim rezultatom utakmica završi, te je postigao gol u 84. minutu za 3:2. Nije to bilo sve, Hoselu je uspeo da postigne i gol za 4:2. Ista situacija je bila i u grupi D, gde su Sosijedad i Salcburg odigrali bez golova, dok je na meču Benfike i Intera bilo 3:3.

 

TOK MEČEVA

Arsenal - Lens 6:0

Bajern Minhen - Kopenhagen 0:0

Benfika - Inter 3:3

Braga - Union Berlin 1:1

Real Madrid - Napoli 4:2

Sosijedad - Salcburg 0:0

Galatasaraj - Mančester junajted 3:3

Sevilja - PSV 2:3

 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading