NASTAVLJA SE TORTURA NAD SRBINOM: Pankov dobio poziv da se javi holandskom Tužilaštvu!

Autor:

Sport

27.10.2023

19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Epilog skandala na meču AZ - Legija pre mesec dana.

NASTAVLJA SE TORTURA NAD SRBINOM: Pankov dobio poziv da se javi holandskom Tužilaštvu!

Foto: printskrin/Jutjub

Mesec dana je prošlo od skandaloznih scena koje su se odigrale na utakmici između AZ i Legije, a sada stiže nova informacija koja će dodatno potresti fudbalski svet.

Holanđanski mediji prenose da je srpski fudbaler, Radovan Pankov, dobio poziv kao jedan od svedoka u istrazi koju je pokrenulo Tužilaštvo povodom događaja koji su se desili u Alkmaru.


Podsetimo, Pankov je uhapšen nakon meča zbog navodnog sukoba sa pripadnicima policije. Holanđani tvrde da je srpski fudbaler bio nasilan i napao policajca, dok su Poljaci uvereni da je policija preterala sa upotrebom sile i da su napali predsednika Legije. 

Sada se očekuje da srpski fudbaler i njegov saigrač, Žozue, koji je takođe bio priveden, daju  izjave istražnim organima. Ovo će biti prilika da se čuje i strana priče Radovana Pankova, a mnogi su već nestrpljivi da saznaju istinu koja se krije iza ovog incidenta.

Međutim, pre nego što se to dogodi, na programu je meč između Legije i AZ u Varšavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading