OVI MORA DA SE ŠALE: Hari Megvajer najbolji fudbaler u Engleskoj!

Autor:

Sport

06.12.2023

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Defanzivac Mančester junajteda dobio priznanje za igre u novembru.

OVI MORA DA SE ŠALE: Hari Megvajer najbolji fudbaler u Engleskoj!

Foto: Tanjug/AP

Hari Megvajer

Štoper Mančester junajteda Hari Megvajer najbolji je igrač Premijer lige u novembru. On je u novembru odigrao svaki minut za "crvene đavole" i nisu primili gol u duelima sa Fulamom, Lutonom i Evertonom. Osim njega, u užem izboru bili su Žeremi Doku, Entoni Gordon, Tomas Kaminski, Rahim Sterling i Markus Tavernije.

Međutim, pitanje je kolika je ovo uteha ljudima na Old Trafordu jer nemaju sjajnu sezonu do sada. Trenutno su sedmi u Premijer ligi, dok su pred ispadanjem u Ligi šampiona pošto su poslednji u svojoj grupi pred šesto kolo i duel sa minhenskim Bajernom.

 

 

Inače, Megvajer je za Mančester junajted odigrao 189 utakmica, zabeležio je osam golova i šest asistencija, ali i mnogo kikseva i pogodaka u svojoj mreži. Zato do ove godine, Hari Megvajer koji je bio najskuplji defanzivac u istoriji fudbala, 80 miliona funti uloženih nikada nije opravdao. Ipak, čini se da je ova sezona prekretnica za reprezentativca Engleske.

Naprotiv, Megvajer je često bio predmet podsmeha zbog raznih gafova na terenu, a danas je, pod palicom Erika ten Haga očigledno preokrenuo situaciju, te čak dobio i priznanje za igrača meseca. Novu priliku za dokazivanje, ili kiks, Megvajer će imati u sredu kada Junajted odmeri snage sa Čelsijem, jer će se Englez sigurno naći u startnih 11.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading