TEN HAG SAOPŠTIO: OVI igrači mogu da idu!

Autor:

Sport

07.12.2023

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgleda da je i definitivno kraj

TEN HAG SAOPŠTIO: OVI igrači mogu da idu!

Foto: Tanjug/AP

Rafael Varan i Erik Ten Hag

Ne može Mančester junajted nikako da pronađe pravi "recept" za igru od početka sezone. Mnogi krivca vide u Eriku ten Hagu, međutim, čini se da holanđanin nema nameru da napušta klupu "crvenih đavola". Umesto toga, čelnici tima sa Old Traforda spremili su niz promena u igračkom kadru pred prolećni deo sezone.

Kako prenose britanski mediji, ten Hag je saopštio spisak igrača koji mogu da idu iz kluba. Mnogo se spekulisalo o njegovoj raspravi sa Džejdonom Sančom, a sada je i definitivno sigurno da su pretpostavke bile tačne. Šef stručnog štaba ne želi više u svojim redovima Engleza koji je ove sezone nastupio u svega tri takmičarska duela. Pored bivšeg igrača Borusije iz Dortmunda, u planovima ten Haga, iznenađujuće, nije ni nekadašnji dvojac Real Madrida, Rafael Varan i Kazemiro.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kazemiro u dresu Mančestera

 

Ova dvojica fudbalera ove godine su zajedno odigrali tek 16 mečeva i već dugo imaju problema sa povredama, a s obzirom na to da su u pitanju igrači koji još uvek imaju ozbiljnu cenu u ostatku Evrope, Junajted želi da već u januaru to iskoristi i dobije sredstva koja bi potom bila iskorišćena za pojačanja tokom letnjeg prelaznog roka, pošto, prema najavama, tokom januara neće biti dolazaka.

Junajted se trenutno nalazi na poslednjoj poziciji Grupe A u Ligi šampiona i biće mu potrebno sreće u poslednjem kolu da se plasira dalje, dok u domaćem šampionatu zauzimaju šesto poziciju i nekako uspevaju da "plove".

Videćemo kako će ova "čistka" uticati na hemiju u timu i rezultate kluba iz Mančestera u drugom delu sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading