PRIMEĆUJETE LI ŠTA NE VALJA NA OVOJ SLICI? Svi neprestano gledaju u NOGE, ODMAH će vam biti jasno zbog čega! (VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

07.12.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi nisu odmah razumeli o čemu je reč.

PRIMEĆUJETE LI ŠTA NE VALJA NA OVOJ SLICI? Svi neprestano gledaju u NOGE, ODMAH će vam biti jasno zbog čega! (VIDEO)

Foto: printscreen/Tiktok/claireandpeter

Video snimljen tokom leta iz SAD u Južnu Ameriku postao je predmet žestoke debate na društvenim mrežama. Naime, Tiktokerka po imenu Kler je objavila snimak uspavanog putnika koji je sedeo pored nje, ali je na način na koji se namestio blokirao prolaz, delujući prilično bahato.

Kler je u opisu videa iskazala svoje nezadovoljstvo ovakvim ponašanjem putnika, ističući kako je otežao kretanje svima u tom redu. Odmah nakon objavljivanja, video je postao viralan, a mnogi korisnici društvenih mreža su izrazili svoje mišljenje o ovom događaju.

Debata o pravilima ponašanja u avionu

Ovaj slučaj je podstakao široku debatu o pravilima ponašanja u avionu i pravima putnika. Mnogi su se složili sa Klerinim stavom, ističući da putnici treba da budu svesni svoje okoline i da vode računa o tome kako njihovo ponašanje može uticati na druge putnike. Sa druge strane, bilo je i onih koji su smatrali da je Kler trebala da reši situaciju na mirniji način, umesto što je snimila putnika i podelila video na internetu.

Foto: pixabay.com

Muškarac se ponašao bahato u avionu

Video je inače prikupio više od tri miliona pregleda, a ljudi se pitaju da li je u redu zauzeti ovoliki prostor u avionu, piše "Njujork Tajms".

Pojedinci su se našalili na račun ove situacije, izražavajući "potrebu da ustanu i krenu ka toaletu" kada bi videli ovakav prizor. Takođe, javila se i jedna stjuardesa koja je istakla da bi odmah uputila upozorenje da prolaz mora da bude prohodan u svakom trenutku.

Ipak, bilo je i onih koji su stali u odbranu mladića, navodeći njegovu visinu kao razumljiv razlog za "širenje po avionu". Jedan putnik je čak potvrdio da je visok 193 centimetra i da se ovo često dešava na letovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading