KOLIKO MUŠKARAC MOŽE DA IZDRŽI BEZ INTIMNIH ODNOSA? Ovi odgovori će vas oboriti s nogu, nikad iskrenije poručili jedno!

Autor:

Lifestyle

04.12.2023

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neki sigurno neće biti u saglasnosti sa ovim muškarcima.

KOLIKO MUŠKARAC MOŽE DA IZDRŽI BEZ INTIMNIH ODNOSA? Ovi odgovori će vas oboriti s nogu, nikad iskrenije poručili jedno!

Foto: Shuttestock

Redovni intimni odnosi donose brojne prednosti za zdravlje kako žena tako i muškaraca. Istraživanje koje je obuhvatilo muškarce u starosti od 20 do 40 godina pokazalo je da se*sualni život ima značajan uticaj na njihovo fizičko i mentalno blagostanje. Naučno je dokazano da su intimni odnosi jedna od osnovnih ljudskih potreba, ali nisu neophodni za strogo preživljavanje, poput hrane i vode.

Iako kontrolisanje nagona žudnje nije neophodno za preživljavanje, važno je napomenuti da je telo sposobno da se oslobodi "zastarelih" spermatozoida putem ejakulacije, čak i bez intimnog odnosa. Stručnjaci ističu da je ovo prirodan proces čišćenja i održavanja reproduktivnog sistema.

Foto: shutterstock

Koliko muškarci mogu bez intimnog odnosa - odgovori

Iskustva i stavovi muškaraca


U komentarima na ovo istraživanje, muškarci su izneli svoje iskustvo i stavove o se*su i samozadovoljavanju. Jedan muškarac je podelio da je, iako je samac od svoje 22. godine, uspeo da pronađe zadovoljstvo u samozadovoljavanju i da je za njega osećaj vrhunca jači tokom tog čina nego tokom se*sa. On sada ima 38 godina i tvrdi da od tada nije imao devojku. Tokom intimnog odnosa trebalo bi mu oko 10 do 20 minuta da oseti nalet u vidu vrhunca, dok taj isti osećaj dobije za pet minuta samozadovoljavanjem.

Drugi muškarac je istakao da mu je samozadovoljavanje skrenulo pažnju sa žena i da je uspeo da dugo ostane van veze zbog toga, izražavajući uverenje da muškarci mogu dugo vremena bez se*sa uz adekvatnu mentalnu disciplinu. On tvrdi da je dva do šest meseci bez odnosa u redu, iako sigurno mnogi muškarci nisu u saglasnosti sa njim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading