BEZ ULASKA "MIŠKA": Vruće, ali "NEVINE" igre u krevetu za parove - TOP IDEJE za vatreno veče

Autor:

Lifestyle

26.11.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaše ljubavno gnezdo će "pući" od strasti.

BEZ ULASKA "MIŠKA": Vruće, ali "NEVINE" igre u krevetu za parove - TOP IDEJE za vatreno veče

Foto: shutterstock

Par ima intiman odnos

Ako uključite malo mašte imaćete do sada najvatreniji intiman odnos. Kažu da je ključ dobrog intimnog odnosa zapravo komunikacija i partneri koji su dovoljno otvoreni da jedno drugom kažu šta žele u krevetu. Nekada ipak, treba prećutati i prepustiti se dobro poznatim i sigurnim rukama u vašem ljubavnom gnezdu.

U tome vam mogu pomoći ideje koje ćemo podeliti sa vama. 

1. Samozadovoljavanje jedno pored drugog

Ovo može biti izazovno, ali zanimljivo. Gledati kako to partner radi pored vas, začiniće situaciju bez mnogo angažovanja. Istina je jedna - uživaćete! Čežnjivo se gledajte i samo se prepustite.

2. Poza 69

Za obrostrano dobro vreme i uživanje pružite partneru (i sebi) pozu 69. Ovu pozu ne voli svako, te ako ste od skoro sa jačom polovinom dobro razmislite pre nego što započenete ovako nešto. Ipak, malo eksperimentisanja uvek dobro dođe. 

Foto: Shutterstock

Nevine igre u krevetu ideje

3. Gledajte "filmove za odrasle" zajedno

Kako ovakvi filmovi nisu korisni u pogledu očekivanja od partnera, jer nekada nametnu previše, isto tako mogu i da pomognu. Od zanimljivog veša i drugačijih poza, "filmovi za odrasle" mogu da pomognu kako biste istražili nešto više. Novo je uvek zanimljivo!

4. Ljubljenje celog tela

Senzualno, opuštajuće i za poželeti. Ljubljenje po celom telu je erotično i opuštajuće, a onda obično nakon toga sledi vatreni intiman odnos. Strpljenje je ključno da biste ovako nešto izveli. Budite mirni i radite polako, koristeći jezik i ruke kako biste pojačali pritisak.

5. Topla kupka

Iako možda ne može baš svako ovo da priušti, sledeći put kada otputujete a umesto tuš kabine dobijete kadu, ovo obavezno isprobajte. Napravite penu, a na ivice stavite sveće. Prepustite se trenutku i pričajte o svemu što vas muči, slično kao odlazak na kafu. Potom se strasno ljubite i završite veče kako dolikuje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading