OVA TRI ZNAKA SU NAJLOŠIJA U KREVETU: Sa njima se ne upuštajte ni u kakvu AVANTURU, nemaju pojma!

Autor:

Lifestyle

26.11.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne mogu da se opuste i uživaju u trenutku.

OVA TRI ZNAKA SU NAJLOŠIJA U KREVETU: Sa njima se ne upuštajte ni u kakvu AVANTURU, nemaju pojma!

Foto: shutterstock

Par u zanosu

U svetu astrologije svaki horoskopski znak ima svoje karakteristike koje ih čine posebnima. Kada je reč o ljubavi, ljudi prirodno žele da i tu briljiraju, ali nekada to nije moguće. Sledeći horoskopski znaci spadaju među lošije ljubavnike.

Devica

Devica je horoskopski znak poznat po perfekcionizmu i analitičkom umu. Njihova sklonost analizi i fokusiranju na detalje može ih sprečiti da se potpuno opuste i uživaju u trenutku. Ova osobina može umanjiti njihovu sposobnost da se prepuste strasti i spontanosti, što su ključni elementi za zadovoljavajući intiman doživljaj.


Vodolija

One su poznate po svojoj nezavisnosti i ponekad emocionalnoj distanciranosti. Iako su intelektualno stimulativni, nedostaje im strast i emocionalna dubina koja čini se*sualni doživljaj zaista intimnim. Njihova sklonost emocionalnom distanciranju može stvoriti osećaj odvojenosti u spavaćoj sobi, što ometa stvaranje duboke i senzualne veze s partnerom.

Foto: shutterstock

Horoskopski znaci koji su loši u krevetu

Jarac

Jarac je praktičan i ozbiljan znak, što može dovesti do nedostatka spontanosti i igre u spavaćoj sobi. Njihov realističan pristup može ih sprečiti da se potpuno prepuste trenucima strasti i užitka. Fokusirani na performanse i efikasnost, Jarci propuštaju priliku da istraže kreativne i nekonvencionalne načine izražavanja se*sualnosti, piše "Indeks hr".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading