Evo zašto se Vesna Zmijanac udala za Kemiša: Volela je drugog muškarca, s kojim je RASKINULA ZBOG PESME KOJU JOJ JE POSVETIO!

Autor: M. K. V.

Zabava

28.11.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su mislili da je pesmu "Nevera moja" posvetila tadašnjem suprugu Miroljubu Aranđeloviću, a ona je bila odgovor Halidu Muslimoviću.

Evo zašto se Vesna Zmijanac udala za Kemiša: Volela je drugog muškarca, s kojim je RASKINULA ZBOG PESME KOJU JOJ JE POSVETIO!

Foto: e-stock

O ljubavnoj romansi Vesne Zmijanac i Halida Muslimovića, koji su navodno u mladosti bili u strasnoj vezi, dosta se spekulisalo, dok njih dvoje nikada javno nisu govorili o tome. 

Ipak, kružile su razne priče kako o tome koliko su se voleli, tako i o načinu na koji su raskinuli. Navodno, Vesna je iz jednog Halidovog hita shvatila da na njega ne može ozbiljno da računa, te je digla ruke od njihove ljubavi i brže-bolje se udala za drugog.

 

Foto: printskrin/Jutjub

Halid Muslimović i Vesna Zmijanac u emisiji zajedno zapevali pesmu koja je označila kraj njihove ljubavi

Pošto je za muža izabrala harmonikaša i kompozitora Miroljuba Aranđelovića Kemiša, koji je danas u skladnom braku sa Zoricom Brunclik, upravo on joj je komponovao pesmu, koja je bila njen odgovor Muslimoviću, posle njihovog raskida. 

Kada je Halid izdao album "Učini bar jedan pogrešan korak", shvatila sam da je to pesma namenjena meni, posle čega sam donela odluku da potražim drugog muškarca i da se udam. Posle toga sam ja njemu posvetila pesmu "Nevera moja" – pričalo se da je pevačica priznala jednom prilikom, iako Zmijančeva nikada javno nije govorila o vezi sa pomenutim pevačem.

Tekst pesme
"Učini bar jedan pogrešan korak"

 

Ti nisi nizašta kriva,
želiš topli dom i sreću.
A ja iako jesen stiže,
još uvijek sve to neću.

Učini bar jedan pogrešan korak
da lakše odem od tebe.
Lako ću slagati ljude,
al kako da slažem sebe.

Ja sreći okrećem leđa,
teško mi je što te gubim.
I znam da nikad više neću,
tako strasno da ljubim.

Mladost prolazi dušo,
srećna sa mnom da l si bila,
jer ja sam čovjek sasvim drugi
od onog što si snila.

Tekst pesme
"Nevera moja"


Šta da ti pričam kad sve znaš
Osećaš dušo promašaj naš
Srce za srce neće da čuje
Šta se tu može, šta je tu je


Nevera moja bio si ti
Zabluda moje mladosti
Ničega nema među nama
Ni tuge, ni radosti
Ostani s Bogom, mili moj
Doći će druga u život tvoj
Nije meni mesto kraj tebe
Ne mogu više da lažem sebe

Šta da ti pričam kad sve znaš
Ovo je poslednji sastanak naš
Ja ću već sutra biti daleko
A tebe vidim, već čeka neko

 

Inače, kako se svojevremeno moglo čuti po estradnim kuloarima njihovoj sreći je stala na put Zlata Petrović jer se Muslimović, navodno, zaljubio u nju, ali ona u njega nije, pa se Halid na kraju oženio pevačicom  Adelisom Hodžić.

Foto: ATA Images

Zlata Petrović bila je fatalna za mnoge muškarce

Mnogo godina kasnije, Vesna i Halid su čak zajedno zapevali pesmu koja je navodno označila kraj njihove veze, kada su gostovali u emsiji "Amidži šou" u kojoj je jedna od tema i bila koliko je Muslimović imao žena. Zmijančeva se tada izletela da je upućena u njegov ljubavni život, kad je poletela da odgovori umesto njega.

Ja sam bila sa njim na turnejama, bilo je mnogo. U svakom gradu te čekala poneka - rekla je Vesna, te time otkrila da je i sama brojala koliko je žena bilo u njegovom životu.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading