DOKTOR OTKRIVA KOLIKO TREBA DA TRAJE PROSEČAN INTIMAN ODNOS: Shvatite postoji ALARM, ako se dešava ovo PRAVO U BOLNICU!

Autor:

Lifestyle

17.11.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogledajte odgovore.

DOKTOR OTKRIVA KOLIKO TREBA DA TRAJE PROSEČAN INTIMAN ODNOS: Shvatite postoji ALARM, ako se dešava ovo PRAVO U BOLNICU!

Foto: shutterstock

Večita tema rasprave u krugu prijatelja jeste - koliko treba da traje intimni odnos? Nekome je pet minuta sasvim zadovoljavajuće, dok je drugima i pola sata mnogo. Doktor Hari Fisč je sproveo istraživanje kako bi utvrdio koliko traje prosečan intimni odnos, a rezultate je objavio u svojoj knjizi.

U svom istraživanju, Fisč je došao do rezultata da 43 odsto parova u proseku ne vodi ljubav duže od dva minuta. Još 23 odsto njih ima intimne odnose od tri do sedam minuta, dok je 15 odsto parova izjavilo da im odnosi traju od sedam do 15 minuta. Samo 12 odsto ispitanika navelo je da njihovi odnosi traju od 15 minuta do nekoliko sati.

Interesantno je da je Fisč u svojoj knjizi naveo da su muškarci glavni "krivci" za kratke odnose u krevetu, zbog preuranjene ejakulacije. Prema njegovim istraživanjima, više od 90 odsto žena ne može da doživi vrhunac u roku od dva minuta, što često ostavlja i njih same nezadovoljene.

Foto: Shutterstock

Koliko traje intiman odnos


Ipak, postoje i parovi koji imaju duže odnose. Fisč navodi da postoje velike varijacije između parova, pa tako neki zaista vode ljubav i do sat vremena. Međutim, većina parova ima "strastvene seanse" koje su kratke i ne traju dugo, piše "Mondo".

Pored toga, Fisč je u svojoj knjizi otkrio da parovi u proseku vode ljubav dva puta nedeljno. Ova brojka varira od para do para, ali se u proseku može reći da je to učestalost koja je najčešća.

Ukoliko imate problema sa preuranjenom ejakulacijom ili ne možete da doživite vrhunac ni posle 40 minuta, Fisč savetuje da se obratite lekaru. On takođe ističe da je važno da parovi razgovaraju o svojim potrebama i željama kako bi se obe strane osećale zadovoljno i ispunjeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading