PET ŽENA IZ SRBIJE JE REKLO ŠTA NIKADA NE BI PROBALE TOKOM INTIMNIH ODNOSA: Muškarci iako ovo VOLITE, bolje NE POKUŠAVAJTE!

Autor:

Lifestyle

28.10.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna stvar se izdvojila.

PET ŽENA IZ SRBIJE JE REKLO ŠTA NIKADA NE BI PROBALE TOKOM INTIMNIH ODNOSA: Muškarci iako ovo VOLITE, bolje NE POKUŠAVAJTE!

Foto: shutterstock

Svađa

Svako ima nešto što bi probao u krevetu, ali sledeće stvari su za žene iz Srbije nemoguće! Zapravo, fetiši nisu uvek loši, ali ako neko ima nešto što bi pre zaobišao, granica se mora poštovati. Osnova svakog dobrog odnosa je komunikacija, zato prvo razgovarajte sa partnerom i razjasnite gde je za vas granica koju mora poštovati.

Uglavnom, najčešće je izdvojen analni odnos kao nešto što ne bi probale, ali tu su i neke druge stvari.

Marijana (28)

- Ne dopada mi se kada dečko insistira da imamo odnos, a ja sam umorna. Nekada želim samo pažnju. Definitvno nikada ne bih probala vezivanje ili tako neke dominantne stvari u krevetu.

Anđela (31)

- Nikada ne bih probala "zlatan tuš", to mi je odvratno! Ne mogu da zamislim da neko to radi po meni, užasno je i zgrožena sam devojkama koje to mogu da rade. Ja ne bih nikada!

Foto: shutterstock

Šta žene ne bi probale tokom intimnog odnosa

Petra (35)

- Ne bih dozvolila da me muž snima tokom odnosa. Čak iako mi je suprug to mi je neprihvatljivo! Isto, ne volim analni odnos jer smatram da je bolno iako nisam probala. Takođe, to mi je i neprirodno i ne vidim poentu toga.

Ivana (25)

- Dečko želi da probamo analni odnos, a ja to stvarno ne mogu. Volim ga ali tako nešto ne mogu da zamislim. Plašim se šta može da se desi kod takve vrste odnosa, lepše mi je "normalno" vođenje ljubavi.

Tamara (27)

- Nikada ne bih imala odnos sa još jednim parom. Trojke i četvorke su mi gadne i ne mogu da razumem osobu koja tako lako gleda kako joj dečko, devojka ili suprug ima odnose pred njom. Takođe, ne razumem ni one koji sve dozvoljavaju partneru da im radi samo zarad njegovog užitka, iako drugoj strani to nikako nije prijatno.

Nevena (30)

- Okej mi je to čupanje i vezivanje tokom odnosa, ali udarci i "malo jače povređivanje" nikako!

Na šta vi ne biste nikada pristale?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading