MAHERKE ZA VRHUNAC: Stručnjaci tvrde da su samo OVAKVE ŽENE odlične u krevetu - retke imaju OVO!

Autor:

Lifestyle

03.12.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarci su u ovome saglasni!

MAHERKE ZA VRHUNAC: Stručnjaci tvrde da su samo OVAKVE ŽENE odlične u krevetu - retke imaju OVO!

Foto: Shuttestock

Trejsi Koks, stručnjakinja koja se bavi intimnim odnosima tvrdi da su žene s godinama zaista bolje u krevetu, a postoji i naučno istraživanje koje podržava ovu tvrdnju. Iako se dugo smatralo da muškarci preferiraju mlađe žene zbog svojih razloga, rezultati istraživanja su pokazali da muškarcima nisu bitne partnerkine godine, već pre svega izgled. Ovo otkriće može biti osnažujuće za žene koje su u četrdesetim ili pedesetim godinama, jer je istraživanje pokazalo da su starije žene i te kako privlačne muškarcima.

Iskustvo je prednost

Starije žene su često iskusnije u intimnim odnosima, što ih čini boljim ljubavnicama. Tokom godina su se susrele sa različitim scenarijima u krevetu, što im je omogućilo da nauče i usavrše svoje veštine. Osim toga, samouverenost i spremnost da preuzmu inicijativu čine ih vrlo privlačnim partnerima.

Foto: Shutterstock

Kakve žene su najbolje u krevetu

Zbog ovoga je iskustvo važno

Iskusnije ljubavnice ne žure, već priželjkuju dužu predigru i daju sebi vremena koliko je potrebno. Takođe, otvoreno pokazuju šta im se sviđa i nije im neprijatno da daju uputstva. Ovo je osobina koju mlađe žene mogu naučiti od starijih, jer samouverenost i otvorenost u krevetu su ključne za ostvarivanje zadovoljavajućeg se*sualnog iskustva.

Iako se često ističe fizički izgled kao ključni faktor privlačnosti, Trejsi Koks naglašava da iskustvo i samouverenost starijih žena čine veliku razliku u spavaćoj sobi. Stoga, umesto da brinu o godinama, žene treba da se oslone na svoje iskustvo i samopouzdanje kako bi uživale u svojoj se*sualnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading