ŽENE SE OVOG DELA STALNO STIDE I KRIJU GA RUKAMA TOKOM ODNOSA: Muškarci na to BALAVE i ne mogu, a da ne dodirnu

Autor:

Lifestyle

20.11.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne biste ni pomislili na ovo!

ŽENE SE OVOG DELA STALNO STIDE I KRIJU GA RUKAMA TOKOM ODNOSA: Muškarci na to BALAVE i ne mogu, a da ne dodirnu

Foto: Shutterstock

Par ima odnos

Iako se žene često osećaju nesigurno u vezi sa svojim telom, jedno istraživanje je pokazalo da je upravo deo tela koji one kriju ono što muškarcima najviše privlači pažnju.

Poznata veb stranica posvećena fitnesu sprovela je anketu o privlačnim fizičkim osobinama oba pola, a rezultati su iznenadili mnoge. Naime, veliki broj muškaraca je naveo da im se najviše sviđa ženski stomačić, iako se žene često trude da ga sakriju ili u potpunosti eliminišu.

Čak i muškarci koji preferiraju mišićave i atletski građene žene, priznali su da im je stomačić više privlačan od isklesanih trbušnjaka. Ova činjenica je izazvala iznenađenje kod mnogih, jer se često smatra da su muškarci fokusirani na fizički izgled i da im je važno da žena ima savršeno telo.

Foto: shutterstock

Mesto kog se žene stide


Međutim, kada je u pitanju lice, 87 odsto muškaraca je izjavilo da prvo primete oči, dok su na drugom mestu naveli usne. Ovo pokazuje da muškarce privlače različiti delovi ženskog tela i da ne postoji univerzalni standard lepote.

Interesantno je i to da većina muških ispitanika preferira prosečan izgled ženskog tela, dok je atletski građeno telo prioritet samo za 3 odsto anketiranih muškaraca. Ovo je još jedna potvrda da se muškarci ne fokusiraju samo na fizički izgled, već da im je važnije da se žena oseća dobro u svom telu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading