TRI TEHNIKE KOJE KORISTE MAJSTORI PREDIGRE I ŽENE IH MOLE ZA JOŠ: Odmah krenete u "napad" i sve upropastite, evo za čim one stvarno VAPE

Autor:

Lifestyle

21.11.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žene žele uzbuđenje, a evo kako da joj to i date.

TRI TEHNIKE KOJE KORISTE MAJSTORI PREDIGRE I ŽENE IH MOLE ZA JOŠ: Odmah krenete u "napad" i sve upropastite, evo za čim one stvarno VAPE

Foto: shutterstock

Intiman odnos u tuš kabini

Izgradnja iščekivanja je čin uskraćivanja zadovoljstva ženi dok se njena želja  povećava. Svi želimo ono što ne možemo imati. To je ljudska priroda.

Najbolje od svega je to što ne morate trošiti puno vremena na predigru, kao što neki stručnjaci predlažu. Zapravo, kada pomešate ove tehnike izgradnje iščekivanja u predigru koju već koristite, primetićete da se vaša devojka uzbuđuje mnogo brže!

Samo znajte da će to zahtevati malo samokontrole s vaše strane.

Postoje 3 načina da stvorite odlično se*sualno iščekivanje kod svoje žene:

1. Pružite joj zadovoljstvo...ali nedovoljno

Ono što jednu ženu iznervira može iznervirati i drugu i učiniti da joj se vrhunac čini kao da je daleko svetlosnim godinama.

Jednom kada nađete nešto što se vašoj devojci stvarno sviđa, koristite to ubuduće. Kada vidite koja tehnika joj odgovara onda malo usporite ili smanjite pritisak. Zatim pređite na ono što ste radili pre nego što ste počeli da koristite svoju tehniku. 

Opet, svi mi želimo ono što ne možemo imati i oduzimanje njenog zadovoljstva je kao zaustavljanje želje, zbog čega će želeti još.

Foto: shutterstock

Kako da zadovoljite ženu

2. Stvorite fizičke barijere

Evo šta treba da uradite: skinite je skoro nagu, ali ostavite joj donji veš i umesto da i to skinete što je pre moguće (kao što većina muškaraca radi), provedite neko vreme zadirkujući je kroz tkaninu. Zadovoljite je kroz materijal i radite to sve dok ne počne teško da diše.

Ako zatraži da joj skinete veš, nemojte to odmah. Sve vreme to radite dok je ne dovedete do vrhunca.

3. Zadirkujte je

Većina muškaraca uopšte ne razmišlja o tome kako prelaze u penetraciju. Jednostavno zarone prvom prilikom. Zatim odmah počnu najjače i što brže mogu.

Pravi ljubavnici se izdvajaju od prosečnih tako što žene teraju da žude za sledećim potezom. Nemojte završiti "posao" pre vremena, već koristite jezik i pustite da sve bude mokro. Tek onda pređite na konkretno, piše "Your Tango".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading