BIVŠA LGBT AKTIVISTKINJA POSTALA ISKUŠENICA: Kaže da je bila PROMISKUITETNA PIJANDURA, sva je ISTETOVIRANA, a njen stav o ABORTUSU razbesneo je mnoge!

Autor:

Zabava

23.12.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

TikTok korisnica Emanuela Turbo izazvala je haos u oktobru ove godine, a njena životna priča će sve iznenaditi!

BIVŠA LGBT AKTIVISTKINJA POSTALA ISKUŠENICA: Kaže da je bila PROMISKUITETNA PIJANDURA, sva je ISTETOVIRANA, a njen stav o ABORTUSU razbesneo je mnoge!

Foto: TIKTOK/PRINTSCREEN/EMANUELA.TURBO93

Emanuea Turbo

Korisnica društvene mreže TikTok poznata kao Emanuela Turbo ima neobičnu životnu priču. Ova iskušenica, koja ima 29 godina, izazvala je veliku pažnju na ovoj mreži kad je počela da objavljuje svoje klipove i vlogove. Ispod odore krije gomilu tetovaža, koje svedoče o njenom, kako je rekla, "grešnom životu".

Republika

Foto: TIKTOK/PRINTSCREEN/EMANUELA.TURBO93

Emanuela Turbo

Emanula (nekada Isidora Karišik), predstavlja se kao "katolik iz mešovite porodice, zaverovane na celibat" i "duhovna mama pokrivene glave". Neobična iskušenica okrenula je svoj život za 180 stepeni. Pre nego što je odlučila da se zamonaši, Emanuela je po sopstvenom priznanju bila "promiskuitetna pijanduar", a iz firme svog oca ukrala je 50 flaša alkohola. Kako je ispričala, partnere je menjala "kao blesava", a u pre nego što je odlučila da pokrije glavu, pripadala je i verskom pokretu Hare Krišna.

Emanuela je u oktobru ove godine izazvala haos na društvenim mrežama, kad je objavila video o borbi protiv abortusa ispred klinika na kojima ovaj zahvat može da se obavi, gde je protestvovala sa jednim mladićem.

Njihov sadržaj izazvao je bunt, a potom su počeli da isplivavaju njeni raniji radovi, koji se kose sa stavovima koje sada propagira.

Mnogi su podelili njen video sa Parade ponosa u Beogradu 2014. u kojima je govorila o situacijama sa kojima se suočavaju pripadnici LGBT grupa.

- Imala sam verbalno nasilje, imala sam pretnje, u jednom periodu je zaista bilo kritično sa pretnjama, ali svaka osoba koju poznajem, a koja je LGBT, pretrpela je neku vrstu verbalnog ili fizičkog nasilja - ispričala je tada za domaće medije.

Danas joj je, kako je objasnila kasnije, fokus da pruži mpomoć ženama koje razmišljaju o abortusu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading