RIJALITI ZVEZDA OBJAVILA PRVE FOTKE SINA: Otkriveno koje IME je dala detetu, zapalile se društvene mreže! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.12.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kortni Kardašijan i Trevis Barker pozirali sa nedavno rođenim sinom!

RIJALITI ZVEZDA OBJAVILA PRVE FOTKE SINA: Otkriveno koje IME je dala detetu, zapalile se društvene mreže! (FOTO)

Foto: printscreen

Kortni Kardašijan i Trevis Barker su konačno odlučili da podele sa javnošću nekoliko fotografija svog malenog sina Rokija. Objavili su pet fotografija na kojima se vidi deo njihovog srećnog trenutka sa novim članom porodice. Iako su pažljivo sakrili bebinu facu rukama, oduševljenje fanova je bilo nemerljivo.

Kortni je prvi put javno objavila da očekuje dete tokom jednog od muževljevih koncerata u junu. Par je pokušao da dobije dete putem vantelesne oplodnje, ali bez uspeha. Ipak, sreća im se osmehnula i uspeli su da začnu dete prirodnim putem. Kortnina trudnoća je bila veoma rizična, što je dovelo do operacije, ali na kraju je sve prošlo kako treba, te je Roki rođen potpuno zdrav.

Iako su ponosni na svog sina, Kortni i Trevis su odlučili da zaštite njegovu privatnost, te su mu sakrili lice od javnosti. Ovakav pristup je pohvaljen od strane mnogih, koji su istakli važnost da se deci pruži normalno odrastanje, van javnog oka slavnih roditelja.

Nakon objave fotografija, društvene mreže su preplavljene reakcijama oduševljenja i čestitkama. Fanovi su bili oduševljeni ovim gestom, ističući da je beba preslatka i da se raduju što su Kortni i Trevis odlučili da podele ovaj intimni trenutak sa njima.

Kortni i Trevis su pokazali da su posvećeni roditelji i da cene privatnost svog deteta, dok su istovremeno podelili deo svoje sreće sa javnošću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading