BAKA JE TROGODIŠNJOJ UNUCI KUPILA KONTROVERZAN POKLON, PA RAZBESNELA LJUDE NA MREŽAMA: "Zašto bi ovo detetu uopšte bilo potrebno?!" (VIDEO)

Autor:

Lifestyle

23.12.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako stručnjaci stalno apeluju da bi deci trebalo ograničiti vreme koje će provesti pored ekrana, neke bake i deke ipak misle drugačije.

BAKA JE TROGODIŠNJOJ UNUCI KUPILA KONTROVERZAN POKLON, PA RAZBESNELA  LJUDE NA MREŽAMA: "Zašto bi ovo detetu uopšte bilo potrebno?!" (VIDEO)

Foto: Printscreen/https://www.tiktok.com/@koat_123

Jedna baka našla se na udaru javnosti, jer je svojoj trogodišnjoj unuci kupila vrlo kontroverzan poklon za rođendan. Devojčicina mama Dakota (24() pokazala je nešto što na prvi pogled liči na mobilni telefon koji je njena ćerkica dobila na poklon od bake.

- Moja ćerkica je dobila telefon za treći rođendan – rekla je Dakota i pokazala kako izgleda poklon.

Potom je dodala:

- To, naravno, nije pravi telefon, ali ima sve što bi malo dete pokušalo da uradi na vašem telefonu. Moći će da pravi fotogafije, da snima video-zapise, da snima gas, ima ovde i igrica, ima i različite muzike... Ovaj uređaj možete da spojite na laptop, a možete i da mu dodate slušalice.

Čini se da uređaj koji je malena dobila na poklon nudi sve što ima i standardni mobilni telefon, osim mogućnosti slanja poruka, poziva ili korišćenja interneta. Inače, na kutiji je navedeno da uređaj mogu da koriste deca starija od tri godine.

Iako je mama bila oduševljena poklonom koji je njena ćerkica dobila, njeni pratioci su bili besni, što se može videti po komentarima koje su ostavili.

 

 

- Zašto bi ovo detetu uopšte trebalo? – glasio je komentar koji je dobio najveći broj lajkova.

- Tužno... Prvi uređaj sam dobio kad sam imao 12 godina, a pre toga sam vreme provodio igrajući se sa decom iz kraja. Današnja deca su opsednuta telefonima i ajpedima – napisao je jedan muškarac.

- Moj prvi telefon bio je „cigla“ i dobio sam ga kad sam napunio 11 godina. Šta se u međuvremenu dogodilo? – upitao je drugi korisnik TikToka.

Snimak u kom Dakota pokazuje poklon koji je njena ćerkica dobila pregledan je 2,3 miliona puta, a u moru osuđujućih komentara bilo je i nekoliko reči podrške.

- Moj trogodišnjak koristi moj stari ajfon sedmicu – napisao je jedan tata, na šta mu je drugi tata odgovorio da je „to tako tužno“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading