OVAKVE POKLONE BOLJE DA BACITE: Izazivaju SVAĐE, a ako ih dobijete znaćete ko vam želi ZLO!

Autor: N.J.

Lifestyle

26.02.2023

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovde ne važi ono "Poklonu se u zube ne gleda".

OVAKVE POKLONE BOLJE DA BACITE: Izazivaju SVAĐE, a ako ih dobijete znaćete ko vam želi ZLO!

Foto: Unsplash/ freestocks

Ako kažemo da je bitno šta vam neko donosi u kuću ispašće da bi trebalo gledati samo materijalno. Ali nije tako! Iz nekih drugih razloga bitno je šta se unosi kuću i ko vam to donosi. Nekako se smatra da je nešto najgore što možemo uraditi jeste da unesemo poklon koji smo dobili od zavidne i ljubomorne osobe. Takve osobe nikada nam ne žele dobro i samim tim, smatra se da ako unesete poklon koji potiče od jedne takve devojke/žene ili pak muškarca, loša energija preneta je na ono što ste prihvatili da unesete u dom.

Najjači znak prema kom već na početku možete osetiti da nešto nije kako treba jeste intuicija. Ako osećate da je tako, ne unosite taj poklon! Pokloni koji stvaraju takav osećaj zapravo unose nervozu i svađu u kuću.

Pokloni koji nisu dobar izbor

Broš

Smatra se da ova vrsta nakita indirektno utiče na izazivanje bola. Preciznije, broš ima iglu koja je oštra i šiljata, te zbog toga navodno aludira na suze.

Foto: pixabay.com

Uručivanje poklona za praznike

Sat

Ako poklonite momku sat, ili on vama, veruje se da će uslediti raskid. Za sat kažu da je odbrojavanje vremena do raskida, te da bi trebalo da izbegavate kupovinu tog predmeta na poklon.

Marame i šalovi

I ovi modni detalji su na spisku šta ne treba poklanjati, a za njima odmah idu i biseri. Zbog oblika i boje, biseri su loš odabir poklona. Ako nekome poklonite bisere onda "donosite" tugu i bol u život te osobe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading